Merhabalar;
Arkadaşlar 20 yaşındayım. 1 Senelik Evliyim, korunmuyorum. İki gündür karın kasık bölgemde hareket ettikçe batma ve kısa süren bi acı hissi var yaşayan bileniniz var mı acaba ? Şimdiden Teşekkür Ederim... : )
14 EkimHer şey olabilir. Son adet tarihi ya da bat ne?
14 Ekim
Bat dediğinizi anlayamadımHer şey olabilir. Son adet tarihi ya da bat ne?
Bat dediğinizi anlayamadım
Şuan 8 gün geçikmem var benim de çok akıntım oluyor şuanda biraz daha bekliyorum test yapcam sonraMerhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bilmiyorum çünkü lütfen bilgisi olanlar yardım edebilirlermi ben ilişkiye girdim girdiğim günden beri külot islakligim hiç bitmedi hafif beyaz bir akıntı ve etrafı sırılsıklam 3 4 gündür resmen ıslak geziyorum defalarca değiştiriyorum yoruldum ama adetimede var daha hala geliyor ama bu sefer beyaz akıntı yok sadece su gibi akıntı geliyor bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba normalde salyamsı akıntım oluyor bu ay olmadı böyle oldu ilk olduğu için hem korkuyorum hem endişeleniyorum lütfen yardım
İnşallah vardir rabbim gönlünüze göre versin test yaptıktan sonra yazarmisiniz sonucunuzuŞuan 8 gün geçikmem var benim de çok akıntım oluyor şuanda biraz daha bekliyorum test yapcam sonra
Son adet tarihiniz nedir bende de aynısı var su gibiMerhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bilmiyorum çünkü lütfen bilgisi olanlar yardım edebilirlermi ben ilişkiye girdim girdiğim günden beri külot islakligim hiç bitmedi hafif beyaz bir akıntı ve etrafı sırılsıklam 3 4 gündür resmen ıslak geziyorum defalarca değiştiriyorum yoruldum ama adetimede var daha hala geliyor ama bu sefer beyaz akıntı yok sadece su gibi akıntı geliyor bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba normalde salyamsı akıntım oluyor bu ay olmadı böyle oldu ilk olduğu için hem korkuyorum hem endişeleniyorum lütfen yardım
Yazarım tabiki vajinada baskı oluyor bazende ama gelen giden yok ilk defa böyle oldum çok heyecanlı beklemekİnşallah vardir rabbim gönlünüze göre versin test yaptıktan sonra yazarmisiniz sonucunuzu
Daha olmadım bir kaç günüm var benimde sadece ilk defa böyle yaşayınca paylaşmak istedimSon adet tarihiniz nedir bende de aynısı var su gibi
Gelmez inşallah ya bir gün bir ay gibi geçiyor biliyorum beklemeyiYazarım tabiki vajinada baskı oluyor bazende ama gelen giden yok ilk defa böyle oldum çok heyecanlı beklemek
Tamam yani en son hangi gün adetiniz başladı demek istiyorum gelecek adetinizi sormadımDaha olmadım bir kaç günüm var benimde sadece ilk defa böyle yaşayınca paylaşmak istedim
6 Ekim diTamam yani en son hangi gün adetiniz başladı demek istiyorum gelecek adetinizi sormadım
İdrar testi yapsam mı acaba hala gelmediGelmez inşallah ya bir gün bir ay gibi geçiyor biliyorum beklemeyi
Gelmez inşallah ya bir gün bir ay gibi geçiyor biliyorum beklemeyi
Bence yapın çıkar beklemek çok zor çünkü cikmazssa bekleyin kan testi verirsiniz hala gelmezseİdrar testi yapsam mı acaba hala gelmedi
Evet canım yarın gidicem inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilesiniz hayırlı olsun rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin siz yinede bir kan testi verin ama aklimizda soru işareti kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?