Lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaaltun21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
21
1
1
25
Şimdi ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla üstümüzde kıyafetler varken ilşki yaşadım sonrasında erkek arkadaşım kendi boşaldığını söyledi kendi boxerına o halde bana süründü ama benim kıyafetimde herhangi bişey ıslaklık yoktu sadece tshirtüm de damla vardı böyle bi durumda gebelik olmadağı öğrendim araştırdım sonrasında bu günden tam 10 gün sonra tam günümde regli oldum ve ardından dünde meme ucumda bi karartı vardı bunun nedeni nedir gebelik ile ilgili bişe mümkünmü dediğimiz olaydan 1 ay geçti ve üstüne regli oldum Yardım edin lütfen zor durumdayım

Şimdi ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla üstümüzde kıyafetler varken ilşki yaşadım sonrasında erkek arkadaşım kendi boşaldığını söyledi kendi boxerına o halde bana süründü ama benim kıyafetimde herhangi bişey ıslaklık yoktu sadece tshirtüm de damla vardı böyle bi durumda gebelik olmadağı öğrendim araştırdım sonrasında bu günden tam 10 gün sonra tam günümde regli oldum ve ardından dünde meme ucumda bi karartı vardı bunun nedeni nedir gebelik ile ilgili bişe mümkünmü dediğimiz olaydan 1 ay geçti ve üstüne regli oldum Yardım edin lütfen zor durumdayım
Tam olarak zor durumda olduğun şey ne anlamadım sürekli aynı konuyu açıp duruyorsun

Ya Allah aşkına senelerdir ilişkiye girip olmayanlar var ilişki olmadan nasil hamile kalabilirsin ya ne kadar sacma soru bu adette olmuşsun daha ne hamile olmakmı istiyorsun

Ya Allah aşkına senelerdir ilişkiye girip olmayanlar var ilişki olmadan nasil hamile kalabilirsin ya ne kadar sacma soru bu adette olmuşsun daha ne hamile olmakmış istiyorsun
Gögüs ucumda karartı neden oldu peki tam olaydan 1 ay sonra

Asıl sen ne ikidebir hamileyimiyim gebemiyim diye konu açıyorsun adet olmuşsun işte ilişkide olmamış sen burdaki insanlarla dalgamı geçiyorsun
Bak işine kardeşim sen zorumda olan bi insala dalga geçiyosun asıl ama allah görüyp devran diye bi şey var

Hormonal biseydir illa gebelik mi olucak canim
İnternette gördüm hep böyle diyo sadece karartı var yani herhwngi başka bi şeyim yok hemde yaşadığım şey normal bi ilşki bile değil ki üstüne regli oldum aslında olmaycaığımj biliyom ama yinede gikir almak için soruyorum

25 Yaşında nasıl hamile kalınacağını bilmeden ne okudun? ilkokul terk falansın heralde.

Bekarsın anladığım kadarıyla dikkatli olman lazim yani hayatın söz konusu olabilir hakkında hayırlısı olsun

3 senedir kıyafetsiz sevişiyoruz olmadı, sizin kıyafetle olursa doğurganlığınıza hayran kalırım.
Adet olmuşsunuz daha neyin paniği salın artık, psikolojik belirti hissediyorsunuz, ayrıca bu kadar takıyorsanız sürtünmeyin :)

Defalarca aynı konuyu açmayın.
Aktif olan ilk konunuzdan devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X