yanlıs yonlendırmeyın dıyorsun da kadın aglıyor
konusuyor anlasamıyorlar 1,5 sene gecmıs
fikir üretelım dıye sormus
yanlıs yoneldırmeyın ne demek ???!!!! duzgun konusalım kötükedihüso
Eşinin yanında bir erkeğe vayy ne kadar çekivi yok şöyle yok böyle demek tamamen seni başka yerlere götürür sakın böyle bişey yapma bu asla çözüm olmaz aranıza dahada büyük bi mesefa koyar ve hiç olmadık bi yerde bu lafını yüzüne çarpar sen üzülürsün.Düşün bi Eşinin davranışı sana ne kadar ters geliyor değil mi sende aynısını yaptığında ne farkın kalacak? casus yazılım 13-15 yaşındaki çocuklara engel olabilir ama eşine asla. evde izlemese de internet heryerde var mutlaka başka yerde izler önemli olan onun kafasında bitirmek bazı şeyleri. Psikologlara danış kendinide çok yıpratma bu asla senin ekikliğin değil...
benden önce izliyomuş zaten,konuştumuzda alışkanlık senle alakası yok,bundan sonra dikkat edeceğim,sen bunları haketmiyosun,,özür dilerim dedi.tanısanız beni,eşim için neler yaptım,kendime fazlasıyla bakarım.neyse dua edinyerimsenibenyaaa insanın kanı donuyo eminim sen güzel bir bayansındır ama sana şunu soyleyebilirim eğer konusarak anlaşabiliyorsanız eğer eşin evlenmeden önce böyle şeyleri huy edinmişse bunu belli bir süre atamazsın üstünden eğer aklını çelersen bence en güzeli bir psikologa gitmenizde yarar vardır ya bir de senin özelin ama kendine hiç neden acaba izliyo dedinmi yani acaba bende bulamadığı bişeylermi var diye kendini sorguladınmı çünkü nişanlımla konuştugumuzda böyle bir konuyu bazı erkekler alışkanlık haline getirip bunu evliliğe kadar hatta sonrasına bile taşıyorlarmış bence çok yonlü düşün belki bebeğiniz varmış ona yeteri kadar zaman ayırmamışsındır kendini boşlukta hissediyordur şimdi tek taraflı düşünmemek lazım belki bebek oldu fizik yapında degişiklikler oldu yani herşeyi düsün şunu da unutmaki etrafta ne kadar kadın olursa olsun allah herkesi eşit yaratı sende hani bir klasik söz vardır ya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye sana bakımsızsın kesinlikle demiyorum ama kendide biraz degişiklikler yap eğer yine devam ediyorsa bence ondan sonra derin yargıla ama herseyi konuşarak hallet allah bebeğine ve sana yardım ettisin sabır dile zamana bırak bellki geçiçi bir dönemdir allah yardımcın olsun
teşekkürler,dua edin lütfen:Saruboceq:Eşinin yanında bir erkeğe vayy ne kadar çekivi yok şöyle yok böyle demek tamamen seni başka yerlere götürür sakın böyle bişey yapma bu asla çözüm olmaz aranıza dahada büyük bi mesefa koyar ve hiç olmadık bi yerde bu lafını yüzüne çarpar sen üzülürsün.Düşün bi Eşinin davranışı sana ne kadar ters geliyor değil mi sende aynısını yaptığında ne farkın kalacak? casus yazılım 13-15 yaşındaki çocuklara engel olabilir ama eşine asla. evde izlemese de internet heryerde var mutlaka başka yerde izler önemli olan onun kafasında bitirmek bazı şeyleri. Psikologlara danış kendinide çok yıpratma bu asla senin ekikliğin değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?