D dmldml Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2009 12 0 86 30 İstanbul 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dmldml #1 merhaba arkadaşLar , yardımınıza çok ihtiyacım var. Benim çenem dümdüz ve suratım da geniş. normaL dümdüz saçLarım var ama çok sıkıLdım bu modeLden . Kısa kestirmek istiyorum ama o da oLmazsa asLan başı ( asLan yeLesi ) modeLini de istiyorum . NasıL bişey yapmaLıyım yardımcı oLur musunuzz ? Yakışmaz diye çok korkuyorum
merhaba arkadaşLar , yardımınıza çok ihtiyacım var. Benim çenem dümdüz ve suratım da geniş. normaL dümdüz saçLarım var ama çok sıkıLdım bu modeLden . Kısa kestirmek istiyorum ama o da oLmazsa asLan başı ( asLan yeLesi ) modeLini de istiyorum . NasıL bişey yapmaLıyım yardımcı oLur musunuzz ? Yakışmaz diye çok korkuyorum
D dmldml Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2009 12 0 86 30 İstanbul 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dmldml #2 arkadaşLar bugun veya yarın kuaföre gitmeyi düşünüyorum Lütfen yardım edin
L LoveLyXxX Ziyaretçi 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dmldml #3 su sekil birseyler yaptir bence cünkü benim suratimda cok genis kare surat: Eklentiler $taaz_makeover (3).webp 11,4 KB · Görüntüleme: 97 $DSC00454.webp 30,2 KB · Görüntüleme: 77