Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrica esinizden bosanamadiniz sürece onun gururunu lütfen düsünün, onun ve evladinizin,, size öyle ayril evlenelim falan diye abuk sabuk konusmasina izin vermeyin tersleyin bence, passiv görmesin sizi, böyle konulara girmeyin onunla..
tebrikler çok güzel yazmışınız.karşıdakinin gururu şu zamanda önemsenmiyo ama aynısını eşi yapsaydı dünyayı yıkardı başına.evli bir erkeğin monoton evlilikten sıkılıp macera aramasından başka bişey değil bu.böyle erkeklere kanan bayanlarada şaşıyorum.
tebrikler çok güzel yazmışınız.karşıdakinin gururu şu zamanda önemsenmiyo ama aynısını eşi yapsaydı dünyayı yıkardı başına.evli bir erkeğin monoton evlilikten sıkılıp macera aramasından başka bişey değil bu.böyle erkeklere kanan bayanlarada şaşıyorum.
eşi tamam dört dörtlük biri değil ama yinede haketmiyor gerçi günah olan şimdilik bişey yok temas olmadı anlıyacağınız sadece beynimin içinde sürekli
eşinin nerden biliyosunuz dört dörtlük olmadığını
siz dört dörtlükmüsünüz kendinize fazla güvenmeyin sonunda ağlayan siz olursunuz vede çevrenizde kimsede kalmaz yalnız başınıza.bir erkeğin iki güzel kelimesine kanıp havalara uçuyosanız daha çok yarı yolda kalırsınız
kızlar zaten daha hiç bi hata yapmadım bundan önce sizlerin bana yardımcı olmanızı istedim ama ii oldu hepinizin ayrı ayrı fikri bana çok ii geldi ben kararımın arkasında durp hayır diyeceğim yinede herkese sonsuz tşler