lütfen yardım edin

biz ne dersek diyelim.. galiba ask sevgi herseyden güclü ama daha güclü olan bisey daha var oda cocugun... ona yazik aksamlari otur dua oku Allahtan yalvar onu aklindan cikarmasi icin ben ne zaman dertli olsam yada ne yapicami bilemesem dua okuyorum..

dishy kartal çok tş ederim ve bana yardımcı olan tüm arkadaşlara

sizin şu an verecek olduğunuz karar sadece 2 zi mutlu edecek.
düşünün o kadar ah alıcaksınız mutlu olacağınıza nasıl emin olabiliyorsunuz.
benim fikrim eski sevgiliyle görüşmeyi kesmelisiniz.
her 2 nizinde eşlerinize bunu yapmaya hakkı yok bence.
hayyattaki en değerli varlığınızın oğlunuz olduğunu düşünüyorum,ona böyle acılar yaşatmayın,şuan küçük olabilir ama yarın öbürgün büyücek sizin hakkınızda böyle şeyleri öğrendiğinde neler hissediceğini varın siz düşünün.

Yuva üstüne yuva olmaz ben bunu bilir bunu söylerim! Seni afedersin ama kirletip bırakınca aklı nerdeymiş? İnat uğruna ayrınılmaz. Şuan bi aileniz var. Eşiniz sizi olduğunuz gibi kabul etmiş. Demekki gerçekten seviyor. Üstelik birde bebeğiniz var. Belki eski sevgiliniz şimdi de inat uğruna sizinle evlenmek istiyor?? Ben böyle şeyleri çok duydum.. Eşini bırakıp onunla evlendiğinde adamın sana eski kocanı bıraktın ileride beni bırakamayacağın ne malum derse? Tut ki kabul ettin sence bu ilişkide güven olurmu? Bence olmaz... Yetişkin bi bayansın. Bunun kararını verecek sensin. Bize sadece beğensende beğenmesende yorum yapmak düşer. Ama seni seven bi adamı seni bundan 8 sene önce yüz üstü bırakan adamamı tercih edeceksin???
Kusura bakma biraz ağır oldu... Ama annem de aynı acıyı çekti. Aynı derken babam da başkasına gitti annemi bırakıpta... O bayanın çocuğu olsun yada olmasın. O da canı yandıkca size ve kocasına beddua edecektir eminim... Eğer hepsine katlanırım diyorsan kabul et. Yoksa bir daha düşün derim.

bence sizin yasadingniz sadece bi heycan inanin buna, ne yaziki elde edemediklerimiz bize elde etdiklerimizden nedense daha cok heyecan veriyor.... tüm asklar, heycanlar, gelir gecer ama ya evlat isde o herzaman önde gelir arkadasim. esinizle 4 yildir evlisiniz muhakkak bazi seyler belkide monotanlasmisdir inanin onunlada birkac yil gecince böyle olacak..... o ilk heyecanlar zamanla gecer ama sevgi saygi baki olandir.
peki o kac yilldir evliymis .yada nebiliyim o siz evlenmeeden 4 sene önce neredeymis..
kizmayin ama bence eski sevgiliniz tehlikeli bi heycan yasamak istiyo sizinle gibi geldi baana , oh ne güzel tesadüffde buldu sizi baktiki sizde hala bos deyilsiniz ona karsi.... ön yargili olmak istemiyorum ama inanin hisslerim cok kuvetlidir. bukadar asik olan adam 8 sene bi tesadüffle karsilasmayi beklemesdi ...

ayrica esinizden bosanamadiniz sürece onun gururunu lütfen düsünün, onun ve evladinizin,, size öyle ayril evlenelim falan diye abuk sabuk konusmasina izin vermeyin tersleyin bence, passiv görmesin sizi, böyle konulara girmeyin onunla..

geçmiş geçmişte kaldı herzaman bunu söylerim.geçmişi deşelemeninde bir manası yok evlisiniz ve bide çocuğunuz var.nasıl konusursunuz ya eski sevgilinizle evlisiniz eşiniz yapsa ve siz duysaydınız tepkiniz ne olurdu çok merak ediyorum.sizi unutamayan adam ayrılmış sizden vede evli iki yuvanın yıkılarak mutlu olacağınızı düşünüyorsanız yanılıyosunuz.yarın aynı şekilde sizide yarı yolda bırakmıycanın garantisi yok.allah aşkına millet şu eski sevgililerden neden kurtulamıyor.ya arkadaşlar geçmişe mazi derler maziyede sünger çekersin biter.seviyordunda neden başkasıyla evlendin.

herşeyden önce ilerde çocuğunuza nasıl hesap vereceksibniz kusura bakma oğlum eski sevgilimi unutamadım babanı o yüzden mi bıraktım diceksnz yada yada yalanmı söliceksnz eşinzn dört dörtlük olmadını sölemişsnz kimse dört dörtlük diildir eski sevglnz bence eşnzden daha beter sizinle b,rlikte olupta sizi bırakabiliyo düşünmeden...sizde eski sevgilinzde heycan aramayın bence ve lütfen gözünüzü açın ve ii düşünün o sizi unutmammış olsaydı hala size aşık olsaydı tesadüfen diil daha öncelerden sizi arar bulurdu ulaşırdı bi şekilde...belki büyük knşyrm önyargılıyım ama onunla yeniden olablrmi die aklınızdan bile geçirmeniz çok kötü bişey eşinizin çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıcaksnz..eşinizide geçtim çocuğunuza böyle bişeyi nasıl yaşatıcaksnz...şu an karşınıza çıktığı için eskiden çok sevdiğinz içinde eşnz eksi yönleri sizin gözünüze daha çok batıcaktır..yanlış yapmayın ii düşünün...

ayrica esinizden bosanamadiniz sürece onun gururunu lütfen düsünün, onun ve evladinizin,, size öyle ayril evlenelim falan diye abuk sabuk konusmasina izin vermeyin tersleyin bence, passiv görmesin sizi, böyle konulara girmeyin onunla..

tebrikler çok güzel yazmışınız.karşıdakinin gururu şu zamanda önemsenmiyo ama aynısını eşi yapsaydı dünyayı yıkardı başına.evli bir erkeğin monoton evlilikten sıkılıp macera aramasından başka bişey değil bu.böyle erkeklere kanan bayanlarada şaşıyorum.

tebrikler çok güzel yazmışınız.karşıdakinin gururu şu zamanda önemsenmiyo ama aynısını eşi yapsaydı dünyayı yıkardı başına.evli bir erkeğin monoton evlilikten sıkılıp macera aramasından başka bişey değil bu.böyle erkeklere kanan bayanlarada şaşıyorum.

evet ilginç yorumlar canım işte bazı değerleri böle yok ediyrz saygı sevgi aile ne demek unutuluyo artık....

kendi evliliğine eşine çocuğuna sevgin saygın yok mu cvcvcv?
bu adam seni bi kere yarı yolda bırakmış zaten ulaşamadığın için belki de ukte kalmıs içinde..
çocuğuna nasıl anlatıcaksın bunları peki nasl acıklıcaksın?
ya seni yeniden yarıyolda bırakırsa?,

artik dünya cok tuhaflasdi ya ben bunu konuyu acan arkadasimizi kinamak icin demiyorum kesinlikle ama cok egoistlesmeye basliyo insanlar kimbilir rahatlikmi batiy ne

eşi tamam dört dörtlük biri değil ama yinede haketmiyor gerçi günah olan şimdilik bişey yok temas olmadı anlıyacağınız sadece beynimin içinde sürekli

eşinin nerden biliyosunuz dört dörtlük olmadığını
siz dört dörtlükmüsünüz kendinize fazla güvenmeyin sonunda ağlayan siz olursunuz vede çevrenizde kimsede kalmaz yalnız başınıza.bir erkeğin iki güzel kelimesine kanıp havalara uçuyosanız daha çok yarı yolda kalırsınız

eşinin nerden biliyosunuz dört dörtlük olmadığını
siz dört dörtlükmüsünüz kendinize fazla güvenmeyin sonunda ağlayan siz olursunuz vede çevrenizde kimsede kalmaz yalnız başınıza.bir erkeğin iki güzel kelimesine kanıp havalara uçuyosanız daha çok yarı yolda kalırsınız

ben kendi eşinden bahsediyor sanmıştım ya...arkadaş kendi eşinden geçmiş karşı tarafı düşünüyo...onun karısında iş yok ben daha iim gbi bişey bu yazık acıyrm size bu şekilde düşündğnz için...allah a dua edin bol bol...

kızlar zaten daha hiç bi hata yapmadım bundan önce sizlerin bana yardımcı olmanızı istedim ama ii oldu hepinizin ayrı ayrı fikri bana çok ii geldi ben kararımın arkasında durp hayır diyeceğim yinede herkese sonsuz tşler

Allah aşkına aklını başına topla .......akannehirsenden öyle bir durumda ayrılan arkasına bakmayan adama şimdi ne diye güvenip yola çıkacaksın soruyorum?o zaman aklı nerdeymiş?evli kadını evlenme vaadiyle kandırma olayı olmasın dikkat et ......eyvahedigeldismile.eşine yazık o seni her şekilde kabul etmiş eşi yapmış ,ama o adam seni ne halde bırakıp gitmiş bunun düşünelecek yerini göremiyorum....onu sevdiğini düşünüyorsun ama hataların en büyüğünü yapma derim kesinlikle uzak dur!!!!!:kızgın:

kızlar zaten daha hiç bi hata yapmadım bundan önce sizlerin bana yardımcı olmanızı istedim ama ii oldu hepinizin ayrı ayrı fikri bana çok ii geldi ben kararımın arkasında durp hayır diyeceğim yinede herkese sonsuz tşler

inan olmasi gerekende bu!!! o adamdan sana hayir gelmez!!! o sadece bulundugu bunalimdan onu çikaracak birini ariyor!!! o bir oyuncak ariyor!!! yuvani sakin kendini bilmez bir serseri için bozma!!!!

gerçektende öyle galiba vakit geçirmek yada bişeyleri bozmak istiyor dishy

Hiç mi korkmuyorsunuz ortada kalmaktan?
Bence şuan ki eşinizden boşanın gitsin.
Onu çoktan aldatmışsınız şu düşünceler bile çok çok yanlış.
Sizin mutlu bir evliliğinizin olduğunu sanmıyorum açıkcası.
Çocuğum demişsiniz;
Çocuğunu seven hiçbir annenin şu an bulunduğunuz konumda olacağını sanmam.
Haksızlık ediyorsunuz eşinize ve günahsız oğlunuza.
Bir kez daha ortada bırakılmak korkusuyla yaşamaya devam edebilecekseniz, bir değil iki aileyi birden yıkma günahını kabullenebilecekseniz hodri meydan.
İyi forumlar.

Back
X