• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin !!!

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
annem bildim bileli hep sinirliydi.ama nedenini bir türlü bilemiyorduk.babamla sürekli kavga eder evde huzur kalmazdı.sonunda dedemler devreye girip psikolağa götürdüler.doktor tüm aileyle tek tek konuştu.anneme değişik testler yaptılar sonuç Şizofreni...benim durumumda olan annesi,babası yada herhangi bir yakınıda bu hastalıktan olanlarda böyle sinirli mi?birde kesin tedavisi var mı? :43:

canım benim annem de çok sinirli bir insandı. zamanında çok şiddet gördük acı çektik.

Şizofreni bildiğim kadarıyla mücadele edilmesi zor bir hastalık ama tedaviyle olumlu sonuç alınma ihtimali de yüksek. Bu süreç de ailecek annenin yanında olmanız ve ondan desteğinizi eksik etmemeniz çok önemli. Allah acil şifalar versin.

Şizofreni bildiğim kadarıyla mücadele edilmesi zor bir hastalık ama tedaviyle olumlu sonuç alınma ihtimali de yüksek. Bu süreç de ailecek annenin yanında olmanız ve ondan desteğinizi eksik etmemeniz çok önemli. Allah acil şifalar versin.

haklısınız tedavisi var ama annemi ikna edemiyoruz.ailecek yanındayız zaten.2 teyzem,dedemler hep bir apartmanda yalnız değil.herkes elinden geleni yapıyor ama en ufak bir şeyden herkesle kavga ediyor sonrada üzülüypr tabi.sırf bu yüzden annemle babam ayrıldı.tamam hastalık zor ama insanında iyileşmeyi kendisi istemesi lazım.bilmiyorum valla annemi ziaret gitsem olmuyor gitmesem olmuyor :43:

seni az çok anlayabiliyorum. insanları tedaviye ikna etmek çok zor. annen kaç yaşında

kendisi 1964 doğumlu.tedavi olmuş doktorda ilaç vermişti.doktor mutlaka içmesi lazım sizde hatırlatın demişti ama kendisi kilo yapıyor,uyutuyor diiye ilaçları bıraktı.biz hatırlatıncada ben çocuk muyum diye azarladı.sadece bize karşı olsa neyse herkesle kavgalı kendi annesi,babası da dahil.insanlarda bıktı artık üzülmeken.sırf bu yüzden babamla boşandılar :43:

kendisi 1964 doğumlu.tedavi olmuş doktorda ilaç vermişti.doktor mutlaka içmesi lazım sizde hatırlatın demişti ama kendisi kilo yapıyor,uyutuyor diiye ilaçları bıraktı.biz hatırlatıncada ben çocuk muyum diye azarladı.sadece bize karşı olsa neyse herkesle kavgalı kendi annesi,babası da dahil.insanlarda bıktı artık üzülmeken.sırf bu yüzden babamla boşandılar :43:

Anlattıkların benim yaşadılarıma çok benziyor :59: :43: babam aynı annen gibi, bu yüzden yaşadığın zorlukları anlayabiliyorum. sülalesinde 1- 2 kişi hariç hepimizle kavgalı. siz gene psikoloğa götürmeyi başarıp teşhisi koyabilmişsiniz. hiç olmazsa hastalığından artık eminsiniz. ben kendi ruh sağlığımı bahane ederek doktora göstermeye çalıştım, ona bile gelmedi. baba doktor seninle konuşacakmış falan diye kandıramadık.:43: bu yüzden acaba aklı başında olarak mı, yoksa şizofreni tarzında bir ruhsal hastalık mı bilmiyoruz. ( tabi bi hastalık var o kesin) kaç doktorla görüştüm sayısı belli değil birkaçı paranoid şizofren olabileceğini, bazıları da sadist kişilik bozukluğu olduğu sonucunu çıkarmıştı :44: keşke doktora götürebilsem, şuan kendisiyle görüşmeyen sayısız akrabasından biriyim :43:

ÇOOOOK zor Allah yardımcınız olsun İnşallah !!! :43: o ilaçları içmek zorunda :44:

Back
X