Lütfen yardım edin..

eylulhusran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
79
0
36
İstanbul
Ben normal adet görmem gereken günde adetimi oldum ama normale göre çok azdı bittiğinde hemen idrar testi yaptım negatif çıktı öyle hamilelik belirtilerim falanda yok sadece karnım şiş gibi geliyor gazım var gibi o kadar..Birde bu ay antibiyotik falan kullanmıştım acaba o mu etkiledi ya da en başından beri kafama taktığım için mi böyle..lütfen yardım edin

Günün geçmemiş, bi de test negatif çıkmış; muhtemelen hamile değilsin canım.Adetin kısa sürmesi stres, hava değişimi, yada hormanlarla alakalı olabilir.Umarım Alllah en yakın zamanda gönlüne göre verir

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için kaç gündür bundan başka bişey düşünemiyorum yani düzenim,dengem bozuldu resmen..

Canım çok fazla kafana takma, psikoljik etkenlerde oluşunu geçiktiriyormuş.Bende 7 ay istedim, olmadı, 8. ayım hamileyim.Doktor; ''hiç birsorun yokken psikoljik olarak kendini zorladığın için 7ay bekledin'' dedi.Lütfen sende heran bu durumu düşünme.Yapması zor biliyorum ama, olabildiğince kafana takmamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…