- 6 Nisan 2008
- 150
- 104
- 303
Merhaba ben daha 1,5 aylık evliyim eşimin ailesi ile alt üst oturuyoruz. Uzun süren bi ilişkiden sonra evlendik. Sevgililik döneminde tanıştım ailesiyle her hafta mutlaka gittik ama o zamanlar o kadar iyiydiler ki ne zaman yüzükler takıldı her şey değişti . Aslında annem bana hep o zamanlar diyodu kızım gitme diye ama ben hep başka yorumladım dinlemedim şimdi çok pişmanım
tekrar bu zaman döndüğümüzde dediğim gibi alt üst oturuyoruz yüzünü görmeye bile dayanamıyorum sesini duymak istemiyorum. Bana sürekli tıkırtını duydum geldim demesinden bıktım her daim bizi dinlemesinden çalışıyorum eve gelir gelmez telefon tıkırtını duydum oğlum aç kalıck diye diye sürekli şaka yapıyo sözde .eşim de ailesine çok düşkün şimdilik hiç bir şey demiyorum içime atıyorum kavga etmiyelim diye çünkü nişanlıyken baya bi kavga ettik şikayet ediyorum diye artık şikayet etmiyorum kendisi anlasın istiyorum gerildiğim belli oluyo zaten kadın evime geldiği anda elim ayağım titriyo sinirden çenemi sıkarak konuşuyorum ağzımdan ter bişey çıkmasın diye boşanmayı bile düşünüyorum hiç önümü göremiyorum kiraya gidelim desem kavga çıkacak zaten ayrılalım diyecek kesin ben napıcam psikoloğa gitsem diyorum ama anlamazlar ki yine beni kime söylesem kime anlatsam bilemiyorum hiç .

Son düzenleme: