- Konu Sahibi candidate_
hamileyim ama ruhsuz duygusuzum lütfen yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar destek verebilirim bilemem ama belki seni rahatlatır ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dünya başıma yıldı desem yeridir korunurken hamile kaldım ve kendim takıntılarla mücadele etmekte zorlanan sürekli aklına herşeyin en kötüsü gelip kendine kötü birşey olmasından korkan bir rahatsızlık geçiriyorum adını bile koyamıyorum bu sorunlarımı bilmeme rağmen doktorsuz idare etmeye çalışıyorum çünkü. herneyse ilk öğrendim nasıl ağlıyorum nasıl titriyorum anlatamam korkudan içim sıkıldı daraldı nefes alamadım desem yeri. herkes bana şeytan gibi baktı millet ararken çocuk istemiyor diye ama benim çektiğim korkuları çekseler çoğu şu anda bu çocuğu aldırmıştı ben güçlü olup yılarca herşeye direnmeme rağmen ben bile aldırmayı düşündüm.korkualrıma gelince yine tabi hemen üretmeye başladı beynim şunşarı üretiyord:
ya hamileliğimde başıma birşey gelirse çünkü gurbette ailemden uzaktayız eşimle onun aileside uzakta
ya bebek sağlık sorunları olursa
ya doğumda bana birşey olursa
ya çocuk doğunca bakamazsam çok büyük sorumluluk
ve deli gibi doğum kontrol edemeyeceğim bir şey olacağı korkusu vs vs
sonra sürekli kendimi telkin etmeye çalıştım ama o arada çıldırıyorum tabi hormonlarda biraz etkili oluyor hamileyken.en son eğer bebekte birşey olursa zaten doktorlar anlar kaç tanae test yapılıyor dedim biraz rahatladım. sonra hamile bir ürü bayanla konuştum yeni doğum yapan yeni hamile kalan herkes nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururm dedim biraz daha rahatladım, ama inan hala çocuk doğunca ona nasıl bakacağım konusunda bir türlü rahatlayamadım hala doğum ve sonrasından korkuyorum
yani tek değilsin daha beterini yaşayan insnalar var bu duyguların![]()
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. yok yeni öğrenmedim 21 haftalık ilk öğrendiğim günler çok ağladım, sonra sustum ama yok varsayarak susmuşum.sonra yerimde duramaz oldum.ilaç da kullanıyorum da şimdi kimseye duygum yok, ne eşime ne kendi aileme,ne de bebeğe
hamileyim ama ruhsuz duygusuzum lütfen yardım
Canım..Geçmiş olsun.. Antidepresan mı kullanıyorsun?
Muhtemelen panik atak yaşıyor olabilirsin.. İnsanın elinde değildir Bu durumdan rahatsızsın demi?
Böyle olsun istemiyorsun ama oluyor..
Bende çok zor günler geçirdim hala daha geçiriyorum..
Konuşmak istersen konuşabiliriz.. Yaşadığım için anlarım..
konuşalım lütfen, nasıl konuşucaz,özel msjla msn göndrecektim fakat özel msj gönderemiyorum size