Ovulasyon testı hamileligi erken haber veriyor..
Bayanlar Merhaba sizlerle araştırmalarım sonucu ulaştığım muhteşem bir haberi paylaşmak istiyorum. OVULASYON TESTİ HAMİLELİĞİDE HABER VERİYOR...Şuan SAT'A göre 8 haftalık hamile sayılıyorum. Allah nasip ederse bu hamileliğim sürerde bebeğimi kucağıma alırım inşallah.Ama ondan önce sizle bir deneyim paylaşmak istiyorum. Eylül ayının başından itibaren hiç ilişkiye girmedim. Bekledim. Predictor marka ovulasyon testi aldım eczaneden 55 tl'ye (biraz pahalı ama güzel sonuç veriyor) içinden 7 adet çıkıyor. Adetimden sonra 12. günden başlayarak yapmaya basladım. Yumurtladığımı anladığım gün TEK BİR SEFER ilişkiye girdim. Bacaklarımı havaya kaldırdım bir saat bekledim. Ve yumurtlalıklarıma buz koydum bu esnada. Sonrasında bir daha hiç ilişkiye girmedim. Yumurtladıgım günden başlayarak 14 gün saydıgımda bu benim ADET günüme tekabul ediyor (son dönemde inanılmaz düzensizleşmişti adetlerim 5-6 gün oynuyordu) Bu tarihi belirledikten sonra. Normalde yumurtlama olmayan günlerde belli olmayan ovulsyon testini adetten 3-4 gün öncesinden yapmaya balsadım (biliyorsunuz idrar testleri adetten günler sonra bile çok silik veya negatif yalnış sonuç verebiliyor) Bir de baktım ki yumurtlamam oluyormuş gibi gözüküyor. hamile oldugumu hemen anladım. Çünkü okuduğum bir makalede LH hormonunun döllenmenin olduğu haftada yükseldiği yazıyordu. Ovulasyon testide bunu ölçtügüne göre hemen sonuç alabilirsiniz. Günlerce beklemeye son :)))
Biryerde okumuştum kopyalayıp yapıştırdım belki işine yarar