herkese iyi akşamlar arkadaşlar...konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama değilse bile lütfen en azından bir saat burada kalsın(bu bölüm daha çok rağbet görüyor)
33 haftalık hamileyim..sürekli gittiğim doktoru maddi sıkıntılardan dolayı değiştirdim.bu yeni gittiğim doktor bebeğin karın çevresinin küçük olduğunu söyledi..2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bu 2 hafta içinde tatlı agırlıklı beslenmemi ve bebeğimin hareketlerini sürekli dinlememi hareketlerinin durduğunu hissedersem hemen doktora gtmemi söyledi...moralim o kadar bozulduki hiçbişey soramadan çıktım ordan..
Sonra sürekli gittiğim doktoru aradım böyle böyle dediler kötü bişey olurmu diye burayada el ultrason ölçümlerini karsılastıralım bebek düşük kilolu doğabilir dedi..
2 hafta sonra tekrar kontrole gdidicem ondan sonra gerekirse diğer doktorada görünücem ama içim hiç rahat değil...netten biraz arastrdım karın çevresnin küçük olması asimetrik gelişim bozukluğundan kaynaklanabilir vs gbi şeyler okudum..
Basına böyle bişey gelen yada bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun..bebeğim gelişmeyecekmi bu kötü bişeymi bizi ne bekliyor