lütfen yardım edin

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
herkese iyi akşamlar arkadaşlar...konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama değilse bile lütfen en azından bir saat burada kalsın(bu bölüm daha çok rağbet görüyor)
33 haftalık hamileyim..sürekli gittiğim doktoru maddi sıkıntılardan dolayı değiştirdim.bu yeni gittiğim doktor bebeğin karın çevresinin küçük olduğunu söyledi..2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bu 2 hafta içinde tatlı agırlıklı beslenmemi ve bebeğimin hareketlerini sürekli dinlememi hareketlerinin durduğunu hissedersem hemen doktora gtmemi söyledi...moralim o kadar bozulduki hiçbişey soramadan çıktım ordan..
sonra sürekli gittiğim doktoru aradım böyle böyle dediler kötü bişey olurmu diye burayada el ultrason ölçümlerini karsılastıralım bebek düşük kilolu doğabilir dedi..
2 hafta sonra tekrar kontrole gdidicem ondan sonra gerekirse diğer doktorada görünücem ama içim hiç rahat değil...netten biraz arastrdım karın çevresnin küçük olması asimetrik gelişim bozukluğundan kaynaklanabilir vs gbi şeyler okudum..
basına böyle bişey gelen yada bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun..bebeğim gelişmeyecekmi bu kötü bişeymi bizi ne bekliyor

konu hakkında bilgim yok da bebeğin sağlığı paradan daha mı önemli
neden kendi doktoruna gitmek için 2 hafta bekliyorsun
para deme para bulunur

konu hakkında bilgim yok da bebeğin sağlığı paradan daha mı önemli
neden kendi doktoruna gitmek için 2 hafta bekliyorsun
para deme para bulunur

bebeğimin sağlığından daha önmli hiçbişey yok tabiki ama parayıda sokakta dağıtmıyolar malesef bulunur demekle bulunmuyor..yaşayan bilir neyse konuda bu değil ztn teşekkür ederm yorumun için

bebeğimin sağlığından daha önmli hiçbişey yok tabiki ama parayıda sokakta dağıtmıyolar malesef bulunur demekle bulunmuyor..yaşayan bilir neyse konuda bu değil ztn teşekkür ederm yorumun için

tek başıma çocuk büyütüyorum ben
öyle iyi biliyorum ki
o yüzden bana anlatamazsın
allah yardımcın olsun

Amanede onun nedeni bebege giden kan akisinin az olmasi.genelikkle tansiyon yuksekliginden olur.benimde olmustu 36 haftalik kizim 33+4 dusmustu ve oyle dogum yaptim.kan akisi olmuyordu fazla bu yuzden beslenemiyordu.benim tansiyonum cikmaya baslamisti.2.160 gr dogdu kizim sukurki 4 yasinda simdi.ama onun careside var.bende suanda 31+2 gunlugum bu seferki dr um aynisi olursa aspirin icersin atlatiriz demisti.allah in izniyle hic bisey olmaz.dr una sor istersen aspirin i.hem icinde rahat eder...

Bu işin doktorla çokta ilgisi yok bence.

Beslenmene dikkat ediyorsan,
Alkol yada sigara kullanmıyorsan,
Malformasyona neden olabilecek bir ilacı düzenli olarak almıyorsan,

Doktorun yapabileceği fazla birşey yok. Ülkemizde fetus operasyonu çok yaygın değil zaten, ortada senlik bir durum yok yani.

Bebeğin durumuna gelince, yukarıda yazdıklarıma dikkat ettiğin halde problem varsa Allah' tan diyeceksin ama bana sorarsan bebeğin sapasağlam .

Ben doktorların kimin bebeğine yok kafa çevresi büyük, yok karın çevresi küçük dediğini duyduysam çocukları tosun gibi doğdu.

Ne diye hamile bir anneyi strese sokarlar ben anlamıyorum ki ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…