• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM EDİN?

2014derya1986

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
50
14
13
39
Kızlar lütfen benden o güzel düşüncelerinizi esirgemeyin çok sıkıntılıyım bu konuda eski çıktığım kişiyle aynı ortamda çalışıyoruz ve muhatap olmasam oluyorum ben onunla hep geleceğe dair temiz düşünceler ile başladım lakin kendisi öyle biri değilmiş sonradan öğrendim yaşadıklarımız benim için çok şey ifade ederken onun için kocaman bir hiçmiş basitmiş yani cinsellik yok öpüşme ele ele gezme vs...bunlar vardı ama bana göre bunlar bile çok şeydir bir ilişki için diye düşünüyorum ama o bana ne dedi iyiki daha ötesini yaşamamış seninle şimdi böylesin öyle bir şey olsa ne halde olurdun bilmiyorum dedi 2 yılımı boşa geçirmişim onunla o kadar çok üzüldüm ki şuan buraya o acıyı yazsamda tam anlatamam baya olaylı geçti ayrılık demediğimi bırakmadım ona içimdeki tüm zehiri kustum yani unutmakta zorundayım çünkü nişanlandı ailesinin istediği biriyle amcasının kızını aldılar buna bana o kız hakkında dediği ona öyle büyük bir sevğim yok aile karar verdi buna bende kabul ettim dedi en başta o nişanlandığını bile inkar etti ama ben ögrendim doğru olduğunu kendisi izin alıp İzmir e gitmişti o sırada nişan yapmış gelmiş o gün onu duyduğumda o acıyı anlatmam mümkün değil oysa o kadarda sordum gitmeden ona böyle bir şey var mı dedim yok dedi inkar etti ama yapmış yani bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim nasıl unutabilirim bunu başarmış kişiler varsa aranızda fikirlerinizi ne olur yazın bana düş yakamdan dedi bende o sinirle sözlendim ben zaten hiçsin bende dedim aslında yok öyle biri ama var sanıyor facdende onu engelledim o şuan yıllık izninde yani nişanlısıyla beraber yakında da evlenirler zaten o yokken iyiyim iş-yerinde ama o gelince onu görünce nasıl güçlü olurum nasıl hayatıma devam edebilirim bana yardımcı olun lütfen o kadar ağladım ki şuan içim bomboş ona karşı hep böyle kalsın istiyorum o bensiz yapabiliyor umursamıyorsa bende yapabilmem gerek nasıl aşabilirim bunu onada tek ahım oldu benim içimdeki acı ona geçsin diyorum insanların duyguları ile oynamak bu kadar basit olmamalıydı içimi çok acıttı çok üzüldüm gecem gündüzüm birbirine karıştı ama artık unutup yok saymak istiyorum nasıl yapabilirim içimde beynimde onu öldürebilirim yardımcı olun lütfen...

Dur Bismillah daha konuyu yeni açmışsın, hatunlar bir okusun
Konuna gelince ;Başka yerde çalışma imkanın yok mu?
Ayrıca bak o seni unutmuş sen ne diye hala onun aşkıyla kavruluyorsun ki
Adam sana onu unutman için en iyi kozu vermiş nişanlanmış
sen buna rağmen acı çekiyorsan kusura bakma ama burada verilen tavsiyeler hiç bir işine yaramaz..

sen buna rağmen acı çekiyorsan kusura bakma ama burada verilen tavsiyeler hiç bir işine yaramaz..

cevap için teşekkür ederim..çözüm yolu arıyorum ya acelem ondan acil bir şeyler duymak istedim başka yerde bulmam biraz zor çünkü bu işi bulana kadar az yer gezmedim işimden ortamdan memnunum keşke hiç böyle bir ilişkiye başlamsaymışım haklısın evet nişanlandı unutmak istiyorum zaten ama nasıl mesela ne önerirsiniz ben çok acemiyim bu konularda

Çok klasik bir söz ama zaman herşeyin ilacıdır. Belki bir gün buna mı üzülmüşüm diye kendine kızacaksın. Belki de öyle biri çıkacak ki karşına oh çok şükür hayatımdan çıkmış hayırlısı buymuş diyeceksin. Farklı hobiler edin kendini mutlu edecek şeyler yap. Bak nasıl iyi gelecek.

cevap için teşekkür ederim..çözüm yolu arıyorum ya acelem ondan acil bir şeyler duymak istedim başka yerde bulmam biraz zor çünkü bu işi bulana kadar az yer gezmedim işimden ortamdan memnunum keşke hiç böyle bir ilişkiye başlamsaymışım haklısın evet nişanlandı unutmak istiyorum zaten ama nasıl mesela ne önerirsiniz ben çok acemiyim bu konularda
başta bence kendine güzel bir hobi edin
yeni arkadaşlar edin , elinden geldiğince sosyal ol
Ve en önemlisi ne kadar değerli olduğunu sakın unutma..

fikri olan yok mu arkadaşlar ?

Öncelikle artık onunla iş dışında konuşmayı bitirmelisin. Yok İzmir' nişanlanmaya mı gidiyorsun falan diye sormamalısın. Evlenicek de. Bundan sonra ona iş dışında hiç bir cümle sarfetme. Böyle bir başlangıç yapabilirsin.

Not: Birinden alıntı yapmak istersen bu mesajın altında "Cevapla" var. Ona tıkla. Bu sayede alıntı yaptığın kişiye bildirim gider.

aynı ortamda nasıl davranmam gerek sürekli gözümün önünde beni zorlayanda bu aslında uzak olsa başka yerde olsa hemen unuturum çünkü o yokken rahatım burda fakat o gelince bir şeye gülmesi şakalaşması başkalarıyla arsızlığı diyelim sinirlendiriyor beni öldüresim geliyor gerçekten bunu nasıl aşıcam

Kızlar lütfen benden o güzel düşüncelerinizi esirgemeyin çok sıkıntılıyım bu konuda eski çıktığım kişiyle aynı ortamda çalışıyoruz ve muhatap olmasam oluyorum ben onunla hep geleceğe dair temiz düşünceler ile başladım lakin kendisi öyle biri değilmiş sonradan öğrendim yaşadıklarımız benim için çok şey ifade ederken onun için kocaman bir hiçmiş basitmiş yani cinsellik yok öpüşme ele ele gezme vs...bunlar vardı ama bana göre bunlar bile çok şeydir bir ilişki için diye düşünüyorum ama o bana ne dedi iyiki daha ötesini yaşamamış seninle şimdi böylesin öyle bir şey olsa ne halde olurdun bilmiyorum dedi 2 yılımı boşa geçirmişim onunla o kadar çok üzüldüm ki şuan buraya o acıyı yazsamda tam anlatamam baya olaylı geçti ayrılık demediğimi bırakmadım ona içimdeki tüm zehiri kustum yani unutmakta zorundayım çünkü nişanlandı ailesinin istediği biriyle amcasının kızını aldılar buna bana o kız hakkında dediği ona öyle büyük bir sevğim yok aile karar verdi buna bende kabul ettim dedi en başta o nişanlandığını bile inkar etti ama ben ögrendim doğru olduğunu kendisi izin alıp İzmir e gitmişti o sırada nişan yapmış gelmiş o gün onu duyduğumda o acıyı anlatmam mümkün değil oysa o kadarda sordum gitmeden ona böyle bir şey var mı dedim yok dedi inkar etti ama yapmış yani bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim nasıl unutabilirim bunu başarmış kişiler varsa aranızda fikirlerinizi ne olur yazın bana düş yakamdan dedi bende o sinirle sözlendim ben zaten hiçsin bende dedim aslında yok öyle biri ama var sanıyor facdende onu engelledim o şuan yıllık izninde yani nişanlısıyla beraber yakında da evlenirler zaten o yokken iyiyim iş-yerinde ama o gelince onu görünce nasıl güçlü olurum nasıl hayatıma devam edebilirim bana yardımcı olun lütfen o kadar ağladım ki şuan içim bomboş ona karşı hep böyle kalsın istiyorum o bensiz yapabiliyor umursamıyorsa bende yapabilmem gerek nasıl aşabilirim bunu onada tek ahım oldu benim içimdeki acı ona geçsin diyorum insanların duyguları ile oynamak bu kadar basit olmamalıydı içimi çok acıttı çok üzüldüm gecem gündüzüm birbirine karıştı ama artık unutup yok saymak istiyorum nasıl yapabilirim içimde beynimde onu öldürebilirim yardımcı olun lütfen...
O seni nasıl umursamıyorsa sen de onu umursamayacaksın bu kadar basit. Bitir kafanda, kendine yeni uğraşlar bul, kurslara yazıl, yeni insanlarla tanış, iyi arkadaşlarınla tatillere çık, güzel hayaller kur. Yüzün gülsün, mutlu ol, ona da en çok senin bu mutluluğun batar zaten, bundan da şüphen olmasın. Beni hemen silmiş diye egosu kudurur. Sen yeterki kendini sevmeyi bil önce...

Öncelikle artık onunla iş dışında konuşmayı bitirmelisin. Yok İzmir' nişanlanmaya mı gidiyorsun falan diye sormamalısın. Evlenicek de. Bundan sonra ona iş dışında hiç bir cümle sarfetme. Böyle bir başlangıç yapabilirsin.

Not: Birinden alıntı yapmak istersen bu mesajın altında "Cevapla" var. Ona tıkla. Bu sayede alıntı yaptığın kişiye bildirim gider.[/Q

teşekkür ederim..yeniyim burda o yüzden tam olarak anlamıyorum artık konuşmamda zaten söylenmesi gerekeni fazlasıyla söyledim hatta baya agır konuştum ama hepsi ona hak ...keşke kendisi burdan ayrılıp gitse o zaman her şey daha kolay olurdu

Aynı ortamda çalışabilirsin zor olur senin için ama bence onu görmezden gelmeye çalış.
Ailesinin onay verdiği bir evlilik yapan adamdan ne beklersin ki zaten..
Kendine yeni bir yol çiz ve iş dışında kesinlikle muhattap olma onunla.
Hatta yüzüne bile bakma iş yerinde ona iş ile ilgili bişi sormak zorunda kalırsan bile göz göze gelme o şekilde sor ne sorucakcan iş ile ilgili.
Bayağı resmi dur..
Boşu boşuna kendini üzme bu adam için..

acırım acırım amca kızına acırım garibin bir şeyden haberi yok..
Valla ben ona hiç acımadım, hemen tanımadan, bir süre çıkmadan, hop diye evlenme kararı almasın o da. İlk teklif eden adama atlamasın. Akraba bunlar, biraz diğer kuzenlerinin ağzını arasa bu oğlanın kimlerle takıldığını öğrenemez miydi? Ne halt etmiş umrumda değil, yüzük ile zinciri benim elimde olacak mantığında bir sürü kadın...

Bakın çok az insana nasip olan bir şeyi yapabilmişsiniz. İçinizde bir şey kalmadan tüm kininizi kusabilmişsiniz. Bu fırsat hepimize nasip olmaz. O yüzdne bundan sonra artık şahsi işle alakalı olmayan hiç bir şey konuşmayın. GÜnaydın günaydın o kadar.

O seni nasıl umursamıyorsa sen de onu umursamayacaksın bu kadar basit. Bitir kafanda, kendine yeni uğraşlar bul, kurslara yazıl, yeni insanlarla tanış, iyi arkadaşlarınla tatillere çık, güzel hayaller kur. Yüzün gülsün, mutlu ol, ona da en çok senin bu mutluluğun batar zaten, bundan da şüphen olmasın. Beni hemen silmiş diye egosu kudurur. Sen yeterki kendini sevmeyi bil önce..

Haklısın teşekkür ederim...bende öyle yapmaya calışıcam çünkü değmezmiş onun için yaptıklarım kitap falan sipariş ettim en azından o zaman kafamı dağıtırım diye düşündüm ayrıca çok dua ediyorum Allah a içime sogukluk versin diye unutayım diye

aynı iş yerinden olan ilişkileri işte bu yüzden hiç onaylamıyorum. Yapacak bir şey yok alışmak zorundasın. bu konuya yoğunlaşmamaya çalış.

Valla ben ona hiç acımadım, hemen tanımadan, bir süre çıkmadan, hop diye evlenme kararı almasın o da. İlk teklif eden adama atlamasın. Akraba bunlar, biraz diğer kuzenlerinin ağzını arasa bu oğlanın kimlerle takıldığını öğrenemez miydi? Ne halt etmiş umrumda değil, yüzük ile zinciri benim elimde olacak mantığında bir sürü kadın...
amca oğlu bebeğim sorulmuşmudur sence kıza..

Bakın çok az insana nasip olan bir şeyi yapabilmişsiniz. İçinizde bir şey kalmadan tüm kininizi kusabilmişsiniz. Bu fırsat hepimize nasip olmaz. O yüzdne bundan sonra artık şahsi işle alakalı olmayan hiç bir şey konuşmayın. GÜnaydın günaydın o kadar

bende aynı fikirdeyim konuşmam artık günaydın selam sabahta kalmadı aramızda ki kalmasın ...

aynı iş yerinden olan ilişkileri işte bu yüzden hiç onaylamıyorum. Yapacak bir şey yok alışmak zorundasın. bu konuya yoğunlaşmamaya çalış

aynen öyle aynı işyerinde olmamalıydı böyle bir şey ilk defa başıma geldi keşke o çıksa gitse burdan hep görmek zorundayım en kötüsüde bu

O kızla evlenme amacıda amcası zengin diye çünkü bankaya çok borcu var onuda ondan kabul etti ki bu şahıs kendine kimseleri begenmezdi bu kız yani bayada bir fiziki olarak çirkin ayıplamak küçük görmek değil ama yani para için evleniyor...

Back
X