- 11 Ocak 2015
- 45
- 14
- 13
- 37
- Konu Sahibi Aglayangoz
-
Bence sen bize şaka yapmak için açtın bu konuyu.Arkadaşlar Merhaba beni taniyorsunuzdur bir konu daha acmistim daha önce.Ben 5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.Olmadı maalesef.Ben kıskanç biriyim eşimi çok kiskaniyorum ama tabii durduk yere değil.Esiminde kadınlara bakistigini çok yakaladım. Hep söyledim o inkar etti tartıştık kavga ettik bugunde bana senden nefret ediyorum dedi.Bende bugün değişme kararı aldım yani artık esime bakma bakıyorsun falan demeyeceğim direk o bakan kadının yanına gidip ağzıma geleni sayıp rezil edeceğim esimde belki bunu görünce yapmaz diye düşünüyorum sizce doğrumu yaparım?Ve bunu yapınca karşı taraftan ne gibi tepkiler alırım. Nolur eşimi bu durumdan vazgeçirmek icin başka bir fikri olan varmı yardım edin ve dua edin
çok çocukça olur ve eşinizin gözünde bir değeriniz kalmaz takılmayın bir tepki vermeyin tribinizi gene atcaksanız atın tabiki ama misal o bakan kadına öyle bir bakış atarsınız ki tüm küfürleri etmiş gibi olursunuz eşinize hiç çaktırmadan alttan alttan halledersiniz ama eşinizin hele ki sizin yanınızda birine bakması çok aşşağılık bir durumArkadaşlar Merhaba beni taniyorsunuzdur bir konu daha acmistim daha önce.Ben 5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.Olmadı maalesef.Ben kıskanç biriyim eşimi çok kiskaniyorum ama tabii durduk yere değil.Esiminde kadınlara bakistigini çok yakaladım. Hep söyledim o inkar etti tartıştık kavga ettik bugunde bana senden nefret ediyorum dedi.Bende bugün değişme kararı aldım yani artık esime bakma bakıyorsun falan demeyeceğim direk o bakan kadının yanına gidip ağzıma geleni sayıp rezil edeceğim esimde belki bunu görünce yapmaz diye düşünüyorum sizce doğrumu yaparım?Ve bunu yapınca karşı taraftan ne gibi tepkiler alırım. Nolur eşimi bu durumdan vazgeçirmek icin başka bir fikri olan varmı yardım edin ve dua edin
Arkadaşlar Merhaba beni taniyorsunuzdur bir konu daha acmistim daha önce.Ben 5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.Olmadı maalesef.Ben kıskanç biriyim eşimi çok kiskaniyorum ama tabii durduk yere değil.Esiminde kadınlara bakistigini çok yakaladım. Hep söyledim o inkar etti tartıştık kavga ettik bugunde bana senden nefret ediyorum dedi.Bende bugün değişme kararı aldım yani artık esime bakma bakıyorsun falan demeyeceğim direk o bakan kadının yanına gidip ağzıma geleni sayıp rezil edeceğim esimde belki bunu görünce yapmaz diye düşünüyorum sizce doğrumu yaparım?Ve bunu yapınca karşı taraftan ne gibi tepkiler alırım. Nolur eşimi bu durumdan vazgeçirmek icin başka bir fikri olan varmı yardım edin ve dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?