Lütfen Yardım Edin!!!

Aglayangoz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
45
14
13
37
Arkadaşlar Merhaba beni taniyorsunuzdur bir konu daha acmistim daha önce.Ben 5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.Olmadı maalesef.Ben kıskanç biriyim eşimi çok kiskaniyorum ama tabii durduk yere değil.Esiminde kadınlara bakistigini çok yakaladım. Hep söyledim o inkar etti tartıştık kavga ettik bugunde bana senden nefret ediyorum dedi.Bende bugün değişme kararı aldım yani artık esime bakma bakıyorsun falan demeyeceğim direk o bakan kadının yanına gidip ağzıma geleni sayıp rezil edeceğim esimde belki bunu görünce yapmaz diye düşünüyorum sizce doğrumu yaparım?Ve bunu yapınca karşı taraftan ne gibi tepkiler alırım. Nolur eşimi bu durumdan vazgeçirmek icin başka bir fikri olan varmı yardım edin ve dua edin

En büyük hatan olur gidip karsıya bağırmak..Küçülürsün herkesin gözünde..
Umursamamayı dene bence.

Bence sen bize şaka yapmak için açtın bu konuyu.
Kocan bakıyorsa kadının suçu ne ?
Yanındaki adam kendine sahip çıkamıyor bakıyor, sen yanındakine sahip çıkamıyorsun; gidiyorsun faturayı başkasına kesiyorsun.
Gerçekten şaka olmalı bu.

bu daha da öfkelendirir eşinizi.Üstelik suç kadında olduğu kadar eşinizde de.Kadına saymaktansa eşinize sayın,ya da siz de başka erkeklere bakın bakalım ne oluyor.Bu adamla çok devam etmez,benden demesi

Haklıysan haksız duruma düşersin

Kocanız egosunu daha da tavan yaptırmak için iyi fikir olabilir.
Aksine eski tepkileri vermeyerek kendinizi frenleyerek sizinde onunla ilgilenmediğinizi göstermeliniz bence..

Yasak olan cezbedicidir sen takma umursama eşin de bir süre sonra vazgeçer bana göre. Sen şu an çok kizdigin için ona cazip geliyor

Valla bir bayan gelip bana sizin dediğiniz gibi ağzına geleni söylese önce bir ağzının payını verir tuttuğum gibi kolundan karakola götürürdüm.Evet bir sonuç çıkmazdı ama olsun benim içim rahatlardı.

Sizin eşiniz bakıyormuş karşınızdakinin suçu yokki.Hem bu tam da çözüm olmaz eşiniz bir daha sizinle bir yere gitmek istemez bu sefer tek gittiği yerlerde aklınız kalır.
Eşiniz ile sakince konuştunuz mu ?Gururum inciniyor kendi mi kötü hissediyorum deseniz.

çok çocukça olur ve eşinizin gözünde bir değeriniz kalmaz takılmayın bir tepki vermeyin tribinizi gene atcaksanız atın tabiki ama misal o bakan kadına öyle bir bakış atarsınız ki tüm küfürleri etmiş gibi olursunuz eşinize hiç çaktırmadan alttan alttan halledersiniz ama eşinizin hele ki sizin yanınızda birine bakması çok aşşağılık bir durum

sen gidip kadına çemkirken kadında dönüp yanında ki adamı tutmasını bil dese ne cevap vereceksin.eşinde hayır olsa zaten yanında eşi olsun yada olmasın başka kadınlarla bakışması ve bu flört etmesi oluyor onu yanında tutman ve hala koca diye koluna takman kabahat milletin karısına laf edeceğine kendi eşine yol vermeyi dene bence

Benim yanıma bir kadın gelip bağırıp rezil etse asla peşini bırakmam davamıda açarım maddi manevi her yönden uğraşırım.Kolay mı gidip bağırıp çağırmak bence kocanı terbiye et elalemin sonu gelmez sokakta kadın çok

Kendinizi küçük düşürmek istiyorsanız buyurun yapın o zaman..

Aynen saka mi bu...ben de artik kIskanmIyomus gibi davrancam diyeceksiniz sandim..adam sizden nefret ettigini soylemis ben olsam yer icer disarda takIlIr ona bensizligin ne olduginu gosteririm..bu arada giyinip suslenip tabi..o arada akli basina gelir gelmezse sizden nefret eden biriyle yasayamazsiniz bir omur boyu yalniz hissedersiniz..yazik size

sakın böyle birşey yapma...eşini kendinden daha çok soğutursun...bence artık laf söyleme bu konuda..

Bence kıskançlığınızın dozajı fazla adam bakıyorsa kadının suçu ne sanırsınız bakışıp işaretleşiyor her kadınla .. Ben eşinizin yerinde olsam öyle bir şey yapsanız geri dönülmez yollara girerdi evliliğim

Çok büyük terbiyesizlik yapmış olursunuz. Ki eşiniz gözleriyle taciz eden biriyse neden hala evlisiniz! Bu resmen hastalık.

Neden kendi değerini düşürüyosun?
Hayır eşin bulunmaz hint kumaşı falan mı? Sadece şu kıskançlık duygularını bastır yeterli. Emin ol adamın yapacağı yoksa da senin bu hallerin yüzünden yapar. Eşeğin aklına karpuz kapuğunu sokmak gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…