lutfen yardim edin:(

bir hayaldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
98
11
28
Arkdslar ben okulu biraktim ev kiziyim her gun evdeyim bi iki ev gezmesi bazen ailemle geziyorum evlenmeyi dusunuyorum ama nedense ailem hic istemiyor cok karsilar hep bi bahane buluyolar istekleri ya cok fazla oluyo yada uzakligi sorun ediyolar acaba hep boylemi devam edecek bu sorun....

Lise okumaniz gereken bi yasta misiniz yani? Bu ev gezmeleri biri sizi begenir de ogluna ister belki diye mi?

Hayir ev gezmeleri onun icin degil mecburen annemlerle gidiyorum
Okumak istemiyorsan bile, bir kursa gidebilir, ileride kullanabilecegin bir sanat ogrenebilirsin. Hem bu sayede sosyal bir hayatin olur, ve yeni insanlarla tanisirsin. Acele etme, yasin cok kucuk. Evlenecegin kisi ailenden cok daha baskici olabilir. Evlenirsem ozgur olurum mantigiyla boyle bir risk alma. Kendi gelecegine yatirim yap bi sekilde. Zamani gelince ailende yuva kurman icin sana destek olur zaten. Bu kucuk yasinda senin ezilmenden korkuyorlar sadece.

insanın kendıne ettiği kötülüğü bütün cihan toplansa yapamaz derler ne doğru demişler evlenmeyi hangı mantıkla düşünüyorsun anlamış değilim kocayı evde canım sıkılıyordu gezemıyordum yada maddı durum yoktu bılmem ne dıye tercıh edemezsınız edersenız buraya daha çok konu açarsınız

Okumak istemiyorsan bile, bir kursa gidebilir, ileride kullanabilecegin bir sanat ogrenebilirsin. Hem bu sayede sosyal bir hayatin olur, ve yeni insanlarla tanisirsin. Acele etme, yasin cok kucuk. Evlenecegin kisi ailenden cok daha baskici olabilir. Evlenirsem ozgur olurum mantigiyla boyle bir risk alma. Kendi gelecegine yatirim yap bi sekilde. Zamani gelince ailende yuva kurman icin sana destek olur zaten. Bu kucuk yasinda senin ezilmenden korkuyorlar sadece.
Ailem hicbisekilde boyle seyleri istemiyo tek biyere gidemiyorum cok tutucular

Niye bu kadar erken evlenmek istiyorsunuz daha gorustugunuz biri bile yokmus.
Hayatimda biri olsun deseniz o baska tabii.. ve nasil yatdim etmemizi bekliyorsunuz..

19 yaşındaki kızını evlendirmek istemeyen anne babayı buradan çok çok tebrik ediyorum, keşke onların mantiginin yarisinin yarisi sende olsaymis
bencede evlendirmemeleri evlatlarını düşündükleri anlamına gelir..sorumluluk altına girmek kolaymı ,

Biliyor musun tam da karşı komşumuzun kızı böyle bir şey düşünüyor.
Ailesi izin vermiyor, okumasını istiyor ama kendisi istemiyor.

Yine alt katta bir komşumuz var kızı 17 yaşında bundan 7 ay önce evlendi ve şu an boşanıyor.
Sakın derim.
Nice olaylar var bunun gibi.
Kendi ayakların yere basana kadar evliliği düşünme.
Bak dayımla yengem severek evlendiler neleri gözden çıkardılar evlenebilmek için.
Ama gel gör ki 7 senenin sonunda dayım yengemi aldatıyor.
Kimseye güven olmaz.
Ailenden kaçıyorsun elin adamının sana iyi bakacağını nereden bilebilirsin?
Ne yap ne et oku.

Yok değil vallahi, 19 yaşındaki bir kız için hayatın kuralı okuluna devam edip evlenmeyi düşünmemek olmalıydı bence

Anne babaya helal
Siz anlamiyosunuz zaten okulu birakmakla hata yaptim ama benim ailem cok sıkıyo calismama faln izin yok boyle hayatttan ne anliyacgim

X