- 12 Haziran 2015
- 15
- 1
- 27
- Konu Sahibi raymalifalitiko
tşkler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki ay önce bende de çıktı dotorum stresten dedi ayrıca içinde de bi sıvı birikiyormuş onu dışarıya akıtmazsan o ağrı daha da artıyor..doktor benim o şişliğin olduğu yeri önce uyusturdu sonra neşterle hafif bir kesik atıp dikiş iğnesi gibi bişeyle delik açtı ve sarı bi sıvı aktı şuan çok şükür rahatım ama tekrarlama ihtimali varmış eğer müdahale edilmezse kanalları tıkarmış ihmal etme bence..o ağrıyı iyi biliyorum yeni sünnet olmuş çocuk gibi oturuyordum evde benYaa vajinamda dudak kisminda ortalarda bi sertlik var bakinca bi şişlik kizariklik çok yok aslinda ama aşiri aciyor otururken bacaklarim açik oturabiliyorum sadece yururken cok zorlaniyorum yuruyemiyorum şuan resmen aşiri derecede yaniyor aciyor doktora gitmiyorum cunki universiteye giris sinavim var yani LYS lysye girene kadar ugraşmak istemiyorum sizce neden stresten falan mi çikti yardim edin lutfen
Yaa cevap verdigin icin cok tesekkur ederim en azindan kisst degil ya ona sevindim şuan ben bu siralar çok stresli donem geçiriyorum lys falan ondan oldi demekki peki lys pazar gunu ben sence pazara kadar dayanamaz miyim pazartesi gitsem yada kendim patlatsam ??iki ay önce bende de çıktı dotorum stresten dedi ayrıca içinde de bi sıvı birikiyormuş onu dışarıya akıtmazsan o ağrı daha da artıyor..doktor benim o şişliğin olduğu yeri önce uyusturdu sonra neşterle hafif bir kesik atıp dikiş iğnesi gibi bişeyle delik açtı ve sarı bi sıvı aktı şuan çok şükür rahatım ama tekrarlama ihtimali varmış eğer müdahale edilmezse kanalları tıkarmış ihmal etme bence..o ağrıyı iyi biliyorum yeni sünnet olmuş çocuk gibi oturuyordum evde ben
kendin patlatabilirsin ben cesaret edememiştim steril bi iğne ve neşter bul yada ilet ama anestol die bi krem var oncesınde onunla uyustur bence yoksa asla dayanamazsn dokundugunda bıle canını alıyordur orası suan :) bu arada sınavındada basarılarYaa cevap verdigin icin cok tesekkur ederim en azindan kisst degil ya ona sevindim şuan ben bu siralar çok stresli donem geçiriyorum lys falan ondan oldi demekki peki lys pazar gunu ben sence pazara kadar dayanamaz miyim pazartesi gitsem yada kendim patlatsam ??
kendin patlatabilirsin ben cesaret edememiştim steril bi iğne ve neşter bul yada ilet ama anestol die bi krem var oncesınde onunla uyustur bence yoksa asla dayanamazsn dokundugunda bıle canını alıyordur orası suan :) bu arada sınavındada basarılar
AiLe dostumuz bir doktora resmini attim oranin bana antibiyotik ilac ve agri kesici verdi antibiyotiki kullaniyorum hayla şiş inmedi ama acisi geçti bastirinca hissediyorum o kadar onun disinda acimiyor cok sukur :)kendin patlatabilirsin ben cesaret edememiştim steril bi iğne ve neşter bul yada ilet ama anestol die bi krem var oncesınde onunla uyustur bence yoksa asla dayanamazsn dokundugunda bıle canını alıyordur orası suan :) bu arada sınavındada basarılar