- Konu Sahibi melekciik66
Allahım benımde yeğenlerım var,ne olur böle olmasınlar,yalvarıyorum,dehşete düştüm,kamera şakasımı,yöneticler bize şakamı yaptı,yaa yok ben orucum yanlış okudum,özür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağıyi var mıne duruyorsun
helva yapsanaaa ya döndü yalnız![]()
Aynısını yazıcaktım az dahane duruyorsun
helva yapsanaaa ya döndü yalnız![]()
Yorum yaptıgınız ıcın tesekkur ederım en dogrusu bu sanırım bunun farkındaydım tek ıhtıyacım onaylanmaktıDaha 20 yaşındasınız. 25 yaşında tanışıp , işinizi elinize almış ve şu an 30 yaşında olmuş olsanız o kadar emeğim var diye ahlanıp vahlanmanızı anlamaya çalışabilirdim.
Henüz gençliğinizin baharında okuma, gezme sonra da bir iş bulup kendinize yetme çağında iken size hakaret etmiş , küfür etmiş , el kaldırmış bir insanla evlenince yaşayacağınız hayatın toz pembe olacağını mı sanıyorsunuz ?
Kendi hayatınıza odaklanın ve beyefendiyi yok sayın. Size saygısı olmayan , değer vermeyen bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
Sizin gibi aklı basında kısılerın yorumuna ıhtıyacım vardı adeta kördüm cok tesekkur ederımbırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır ! nettt bırak gitsin böyle ilişki mi olur! Erteleye erteleye seni oyalıyor .Bırak vallahi bak kıymetli sen olursun benden demesi
Yorum yaptıgınız ıcın tesekkur ederım en dogrusu bu sanırım bunun farkındaydım tek ıhtıyacım onaylanmaktı
Haklısınız hemde çok ilk ilişkim diye bukadar aptallık yaptım sanırımKusura bakmayın ama ben ipe sapa gelmez, kıymet bilmez adamlara "emeğim var" diye katlanmayı "o kadar emek verdim" diye bozulmuş yemeği yemeye benzetiyorum. Ne emekler ziyan oluyor. Siz mutsuz olacağınıza varsın emeğiniz ziyan olsun.
O benim bakkala gitmeme tahammul edemıyo gozum acılmıstı sayenızde kararım netleşti tesekkurler
Oyle oldugunu bıldıgım ıcın konu açtım hanı bısey yapmak ıstersınızde sızı tesvık edıcek bırını ararsınız bende buna ıhtıyac duyuyodm cok tesekkur ederım bugun mılat benım ıcın sayenızdebravo eğer böle düşünüyorsan.5 sene nedirki evlenince esas bir ay bile on yıl gibi gelir böle yaparsa.birde sakın seni kıstlayan biri ile birlikte olma olmaaa olmaa.bak burda yorum yapan kişiler ağzı yanmış kişiler çokta akıllı yorum yapılıyor.kimsede kıskançlıkta yok burada istisna bir iki çıkar ama en objektif akıllar veriyo bayanlar.
Yatakta yakalayana kadar bekle..
O kadar emek vermişin..
Meraba siteye yeni üye oldum hayatımı çıkmaza sokan bi konu hakkında görüşünüze ihtiyacım var 5 senelik bi ilişkim var bu surede karsı tarafın cok hatası oldu baska face acıp kız eklemeler telefonlarda kızlarla konusmalar eskı sevgılısını faceden aramalar el kaldırmalar kufur etmeler vb.sevıyorum dıye affettım gercı hatasını hıc kabul etmedı 2 yıl once evlenme kararı aldık ama hep bahane uretıyo maddı sorunu vardı ılk bunu one surdu sonra sorun ortadan kalktı bu seferde abısını beklycgnı soyledı(ortada kız adayı bıle yok) uzun yolda calısıyo bana kımseyle muhattap olmuyorum dedıgı halde samımı fotoları cıktı ama kabul etmıyo bıdaha gıdersen bıter dedım gıdıcem karısamazsın dıyo bı yandanda benı sevdıgını soyluyo ılk goz agrım okadar emegım var bu ılışkıde ne yapmalıyım sız olsanız ne yapardınız? Bu konuda konusuck kımsem yok uzun yazdım k bakmayın.
Yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim az önce mesaj attım ve bu iş bitti kesinlikle dönüşü yok dedim küfürlü ve tehdit içerikli mesaj attı numaramı değiştiricegimi evime yada okuluma gelirse hakkında bu mesajlarla şikayetçi olacagımı soyledım ve numaramı değiştirdim Allah hepınızden razı olsun doğruyu gösterdiniz kendime itiraf edemediğim seylerin farkına varmamı sagladınız
Amin cümlemizi çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun Allah daha iyileri ile karşılaştırsın inşallah. Umarım fazla musallat olup canını sıkmaz.