Lütfen yardım edin:(((((

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Kızlar daha 1 aylık hamileyim, ama bende acayip bir psikoloji oluştu:((( çok isteyerek 3,5 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım. Hamileliğimi öğreneli daha 4 gün oldu, ama bende devamlı ağlama var işyerinde evde devamlı sebepsiz yere çok kötü ağlıyorum, dengem allal bullak. İşyerinde de rezil oldum. Ben korkuyorum nsl yeltendim bu hamileliğe hayret ediyorum, öyle bir psikolojideyim. Nasıl bakıcam, nasıl büyütücem, hayatım tamamen değişcek, bunları düşünüyorum iyice kafayı yiyorum. Bi de çocuğunu istemeyenler hamilelik depresyonu onun sonrası lohusalık depresyonu olcam gibi geliyo. Yardım edin nolur

Kızlar daha 1 aylık hamileyim, ama bende acayip bir psikoloji oluştu:KK43:(( çok isteyerek 3,5 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım. Hamileliğimi öğreneli daha 4 gün oldu, ama bende devamlı ağlama var işyerinde evde devamlı sebepsiz yere çok kötü ağlıyorum, dengem allal bullak. İşyerinde de rezil oldum. Ben korkuyorum nsl yeltendim bu hamileliğe hayret ediyorum, öyle bir psikolojideyim. Nasıl bakıcam, nasıl büyütücem, hayatım tamamen değişcek, bunları düşünüyorum iyice kafayı yiyorum. Bi de çocuğunu istemeyenler hamilelik depresyonu onun sonrası lohusalık depresyonu olcam gibi geliyo. Yardım edin nolur
Çok ihtiyacım var desteğinize lütfen

hormonların şuan allak bullak böyle hissetmen normal
ben ilk bebeğimi doğum yapana kadar istemedim ama onu kucağıma aldığım an bitti o duygu. sonrasında da lohusa bunalımı yaşamadım ki kesin yaşarım diyordum
annelik güzel şey
hayırlı olsun

Uzun zamandır bebek istiyorsunuz Rabbim nasip etmiş çok şükür. Sağlıkla hayırla buyutun inşaallah.

Hamilelik hormonları diye bit gerçek var. Kimyasını değiştiriyor insanın. :)
Sizin yapmanız gereken bu durumu stres haline getirmeyin. Salın gitsin gözyaşlarınızı :) Bahaneniz var nasılsa ?
Sadece çok derine dalmayın. Sorgulamayın bu kadar. Bebeğiniz doğduktan sonra herşey içgüdüsel devam ediyor.
Hayatınızı değiştirmeniz gerekmiyor o kendi değişiyor farkına bile varmıyorsunuz :)

hormonların şuan allak bullak böyle hissetmen normal
ben ilk bebeğimi doğum yapana kadar istemedim ama onu kucağıma aldığım an bitti o duygu. sonrasında da lohusa bunalımı yaşamadım ki kesin yaşarım diyordum
annelik güzel şey
hayırlı olsun
Gerçekten mi ağlıyormuydun sende sebepsiz yere, anksiyete geçmişimde var ondan mı bu durum

Uzun zamandır bebek istiyorsunuz Rabbim nasip etmiş çok şükür. Sağlıkla hayırla buyutun inşaallah.

Hamilelik hormonları diye bit gerçek var. Kimyasını değiştiriyor insanın. :)
Sizin yapmanız gereken bu durumu stres haline getirmeyin. Salın gitsin gözyaşlarınızı :) Bahaneniz var nasılsa ?
Sadece çok derine dalmayın. Sorgulamayın bu kadar. Bebeğiniz doğduktan sonra herşey içgüdüsel devam ediyor.
Hayatınızı değiştirmeniz gerekmiyor o kendi değişiyor farkına bile varmıyorsunuz :)
Ya çok kötü olursam

3,5 yıllık evlilik zaten oturmuş bir evliliktir benim gibi evlendiğin ilk ayda hamile olduğunu öğrensen inan çok daha zor olurdu
ben çok kısa zamanda atlattım bu şoku şükürler olsun
hemen hamile kaldım yapamam edemem dedim bir kaç gün ama annelik öyle birşey ki hele doğum yapınca herşey kendiliğinden gelişiyor çok rahat adapte oluyorsunuz
ben daha eşimle aynı evde bir ay yaşamışken hamile olduğumu öğrendim sen eşini biliyorsun inan çok daha kolay olacak şuan çok yeni olduğu için böylesin
annelik o kadar güzel ki her gün bebeğinin olduğuna şükredeceksin
ben bile anne olabildiysem herkes olur :KK48:
bu psikolojiden seni kurtaracak tek kişi var o da sensin

Gerçekten mi ağlıyormuydun sende sebepsiz yere, anksiyete geçmişimde var ondan mı bu durum
ilk bir hafta kesintisiz ağladım hamilelik haberine. onun dışında da 9ay boyunca çok duygusal oluyorsun her şeye ağlayabiliyorsun yani çok çok normal

Durduk yere kendini üzme ve germe canım. Bile isteye hamile kalmışsın bak bebişin olucakmış. Evet düzenin değişecek ama emin ol bebek neşe getirecektir sana. Hemen bu kadar psikolojik değişim olacağını sanmıyorum bence kendi kendini üzmek için zorluyorsun. Hamile olan çocuk sahibi olan ablalarımız daha iyi yorumlar bu konuda sana ama bence kendini bunaltma.

Ya çok kötü olursam

Ne için kötü olursanız ? Doğumdan sonra mı ? Onunda terapileri var. Öyle büyütülecek durumlar değil. Rahatlayın biraz.
Eşiniz desteğinizse atlatırsınız çabucak.
Lohusalık depresyonu herkesi vurmaz.
Buna odaklanmayın.

o duygusallık ılk aylarda vardı bende sımdı gectı de
pekmez yerken bı damla masaya damladı dıye hungur hungur aglamıstım :D :D
hormonlaarrr

Ne için kötü olursanız ? Doğumdan sonra mı ? Onunda terapileri var. Öyle büyütülecek durumlar değil. Rahatlayın biraz.
Eşiniz desteğinizse atlatırsınız çabucak.
Lohusalık depresyonu herkesi vurmaz.
Buna odaklanmayın.
Evet lohusalık hamilelik depresyonuna yakalanırsam diye, isteyerek hamile kaldım, ama istemiyorum gibi

3,5 yıllık evlilik zaten oturmuş bir evliliktir benim gibi evlendiğin ilk ayda hamile olduğunu öğrensen inan çok daha zor olurdu
ben çok kısa zamanda atlattım bu şoku şükürler olsun
hemen hamile kaldım yapamam edemem dedim bir kaç gün ama annelik öyle birşey ki hele doğum yapınca herşey kendiliğinden gelişiyor çok rahat adapte oluyorsunuz
ben daha eşimle aynı evde bir ay yaşamışken hamile olduğumu öğrendim sen eşini biliyorsun inan çok daha kolay olacak şuan çok yeni olduğu için böylesin
annelik o kadar güzel ki her gün bebeğinin olduğuna şükredeceksin
ben bile anne olabildiysem herkes olur :KK48:
bu psikolojiden seni kurtaracak tek kişi var o da sensin
Nasıl kurtarcam kendimi

Kızlar daha 1 aylık hamileyim, ama bende acayip bir psikoloji oluştu:KK43:(( çok isteyerek 3,5 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım. Hamileliğimi öğreneli daha 4 gün oldu, ama bende devamlı ağlama var işyerinde evde devamlı sebepsiz yere çok kötü ağlıyorum, dengem allal bullak. İşyerinde de rezil oldum. Ben korkuyorum nsl yeltendim bu hamileliğe hayret ediyorum, öyle bir psikolojideyim. Nasıl bakıcam, nasıl büyütücem, hayatım tamamen değişcek, bunları düşünüyorum iyice kafayı yiyorum. Bi de çocuğunu istemeyenler hamilelik depresyonu onun sonrası lohusalık depresyonu olcam gibi geliyo. Yardım edin nolur
Bu duyguları yaşayanlar lütfen bi çare

Ohooo kuzenim yolda gördüğü yavru kediye ağladı 3 gün hamile iken. herşeye ağlıyordu herşeye

Ben de istiyorum bebek ama hamile kalınca da ben bunu nasıl yaptım diyeceğime eminim.
Hamileliği nasıl geçireceğim konusunda bir fikrim yok.
Bir karar veriyorum bir vazgeçiyorum.
Hamile olmadığım halde psikolojinizi anlıyorum.
İsteyerek hamile kalmışsınız hormonlarınız normale dönünce düzelecektir.
Hayırlı olsun.

Evet :KK51: bu verdiğim sıradan örnek, dizi izliyor ağlıyor, film izliyor ağlıyor. Böğürtlen Kışı diye bir kitap okudu, onu anlatırken bile ağlıyor. Gerçi o kitabı okurken ben bile ağladım. Allahım eşi neler çekti. DR. hormonlar oyun oynuyor yapacak bişey yok demiş. :)

Back
X