Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar lütfen yardım edin..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eceeroglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
17
1
86
yaklaşık 2 aydır saçlarım çok dökülüyor önceleri roaccutane tedavimden sonra olduğu için o neden oluyor sandım ama tedavim biteli 3 ay oluyor. biotin kullanıyorum ayrıca şampuanıma çam terebentin kattım ama hiç biri fayda etmiyor..Dr a gittim demir hapı verdi 1 ayı geçti :KK61: her elimi attığımda 10larca banyo sonrası ve taramada ise 200 den çok saç dökülüyor oluk oluk çok mutsuzum ne yapmam lazım?

Zoretaninden sonra benim de aşırı saç dökülmem oldu geçmedi hala maalesef 7 ay olacak :cry:

bugün kan tahlili yaptırdım yarın sonuçlar için Dr a gidiyorum yine.Belimde olan saçlarımı 1 karış kestirdim :KK61: ne olacak bilmiyorum böyle :KK61:

Ne tedavisi idi canim o ?

Onemli olan kokten yeni sac cikmasi bence.yeni ufak tellerin varsa gecici bi dokulmedir canim uzme kendini

Ne tedavisi idi canim o ?

Onemli olan kokten yeni sac cikmasi bence.yeni ufak tellerin varsa gecici bi dokulmedir canim uzme kendini

roaccutane sivilce tadavisi. tedavi boyunca dökülme olması yan etkisi ama benim tedavide dökülmedi bitince oldu.3 aydır günden güne artıyor:KK61:.. Ufak teller var ve ama saç her yerden dökülüyor

Saç Sorunlarına Veda Etmeye Hazır Olun!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X