• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edinn :(

canım benim sakın böyle bir yanlışı yapma derim ben .birbirinizi seviyor olabilirsiniz tabi bu yaşlarda aşık olmak çok güzel bir duygu ama ne olursa olsun kaçarak evlenme ..aşk bitip evliliğin getirdiği sorunlar başlayınca karşınıza çıkmaya en ufak bir kavganızda ona ve ailesine karşı ezileceksin belki bunu yüzüne vurucaklar sen kaçtın diye ..çünkü ne yazık ki yıllar geçtikçe işin içine geçim derdi vs ler girince aşk eskisi gibi olmuyor sakın yapma bunu..seni gerçekten seviyorsa işin kolayına kaçıp sana gel diyeceğine aileni kazanmak için uğraşsın.

Atmamislae satmamislar diyorsunuz... benim ailem ele gideceğine halanin ogluyla nisanlayalim seni demis bi anne baba.

Beni baskasiyla evlendirme istegi var onların içinde.

ee her ailede söylenir böyle şeyler zorla odaya kilitleyip üstünüze mi saldılar adamı..

kızının kaçmasını engelleyen anne babaya ne diyelim tü kaka mı yapalım

oturup bir düşünün internetten araştırın başınıza nelerin gelebileceğini..

ha kaçıp evlenenler hep mi mutsuz olur sonu kötü olur? tabi ki hayır, ama nasıl sıkıntılar çektiklerini bir onlar bilir..

göze alıyorsanız yolunuz açık olsun ama unutmayın siz de anne olacaksınız, bir gün uyandığınızda kızınızın odasını dolaplarını boş gördüğünüzde anlarsınız ailenizin halini..

Kaçmadan evlenenlere bile ne laflar söyleniliyor neler yaşanıyor. Arkanda ailenin desteği olmadan kaçsan evlensen kim bilir neler denir, hem etraftan akrabalarından hem de onun ailesi akrabaları... Benim çevremde bunu yapanlarla ilgili hiç iyi konuşmuyorlar çünkü. En ufak bir tartışmada yüzüne vurulur bu, sen bile şaşarsın. Sonra bana böyle dediler diye gelip buraya konu açarsın. Kendi isteğinle kaçtın zorla mı geldin derler... Geri dönüp yüzüne bakacağın, seni yetiştirip bugüne getirdikleri için haklarını helal edip etmediklerini bile bilemeyeceğin bir ailen olacak mı? Bu affetme meselesi değil, kıyamaz belki görüşürler seninle ama bu olayın yarası acısı lafı kapanmaz... 20 yaş bunlara atılmak için çok erken. Seni zorla biriyle evlendiriyor olsalar anlarım. Sen de okumuyorsan okumaya niyetin yoksa otur düzgünce konuş ailenle. Onu seçtim, sizin rızanız olmadan da olsun istemiyorum de ikna etmeye çalış.

Uç senedir dayaniyorum demissiniz 20 yasindasiniz yani siz 17 yasindan beri evlenmeyi istiyorsunuz.
Yahuu bu ne cahillik valla su KK da yazilan evlenince erkekler nazil değişir ailesiz desteksiz bayanlar nelere katlaniyor bi oku derim aklin basina gelir belki....

ee her ailede söylenir böyle şeyler zorla odaya kilitleyip üstünüze mi saldılar adamı..

kızının kaçmasını engelleyen anne babaya ne diyelim tü kaka mı yapalım

oturup bir düşünün internetten araştırın başınıza nelerin gelebileceğini..

ha kaçıp evlenenler hep mi mutsuz olur sonu kötü olur? tabi ki hayır, ama nasıl sıkıntılar çektiklerini bir onlar bilir..

göze alıyorsanız yolunuz açık olsun ama unutmayın siz de anne olacaksınız, bir gün uyandığınızda kızınızın odasını dolaplarını boş gördüğünüzde anlarsınız ailenizin halini..

Kaçmadan evlenenlere bile ne laflar söyleniliyor neler yaşanıyor. Arkanda ailenin desteği olmadan kaçsan evlensen kim bilir neler denir, hem etraftan akrabalarından hem de onun ailesi akrabaları... Benim çevremde bunu yapanlarla ilgili hiç iyi konuşmuyorlar çünkü. En ufak bir tartışmada yüzüne vurulur bu, sen bile şaşarsın. Sonra bana böyle dediler diye gelip buraya konu açarsın. Kendi isteğinle kaçtın zorla mı geldin derler... Geri dönüp yüzüne bakacağın, seni yetiştirip bugüne getirdikleri için haklarını helal edip etmediklerini bile bilemeyeceğin bir ailen olacak mı? Bu affetme meselesi değil, kıyamaz belki görüşürler seninle ama bu olayın yarası acısı lafı kapanmaz... 20 yaş bunlara atılmak için çok erken. Seni zorla biriyle evlendiriyor olsalar anlarım. Sen de okumuyorsan okumaya niyetin yoksa otur düzgünce konuş ailenle. Onu seçtim, sizin rızanız olmadan da olsun istemiyorum de ikna etmeye çalış.

Uç senedir dayaniyorum demissiniz 20 yasindasiniz yani siz 17 yasindan beri evlenmeyi istiyorsunuz.
Yahuu bu ne cahillik valla su KK da yazilan evlenince erkekler nazil değişir ailesiz desteksiz bayanlar nelere katlaniyor bi oku derim aklin basina gelir belki....

Lutfen siz bari uzerime gelmeyin. Yeterince bunalımdaym ben kendimi bile oldurmeyi dusunuyorum siz bu kdr gelmeyin uzerime. Seviyorum evet okumayida dusunmuyorum ama ailem ISTEMIYO. Hyr diolar olmaz diolar benim daha yapacak baska biseyim yok anliomusnuz ? Oturupda baskasyla beni evlendirmelerinimi izleyim ???
Gunlerdir konusuyorum anneme yalvariyorum yine fikirleri degismiyo...!
Kendimi öldürecek duruma geldim artık ben !

O zaman yardım edin diye konu açacak bir şey yok ki zaten kararı vermişsin onama bekliyorsun. Kaç yani ne diyelim ...

sizin gözünüz kör olmuş, biz de onu açmaya çalışıyoruz.

bu kadar insan birşey söylüyorsa vardır değil mi bi bildikleri..

ama sen de haklısın gerçekler canını acıtıyor.

en güzel çağındasın kendi kendine hayatı zindan etme intihar da neymiş? insan hayata bir kere gelir..

Eder güzelim TE="hasretimsinn19, post: 36599826, member: 619632"]Lutfen siz bari uzerime gelmeyin. Yeterince bunalımdaym ben kendimi bile oldurmeyi dusunuyorum siz bu kdr gelmeyin uzerime. Seviyorum evet okumayida dusunmuyorum ama ailem ISTEMIYO. Hyr diolar olmaz diolar benim daha yapacak baska biseyim yok anliomusnuz ? Oturupda baskasyla beni evlendirmelerinimi izleyim ???
Gunlerdir konusuyorum anneme yalvariyorum yine fikirleri degismiyo...!
Kendimi öldürecek duruma geldim artık ben ![/QUOTE]
Eeee güzelim ne diyelim fikrimizi sormussun yazdik bizde bilet hazirmis kaç ozaman

Back
X