• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edinnnn

Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....

Yapmayın yahu adam düpedüz aldatmış ve hala aldatıyor. Aileyi üzmemek için anlatmak falan boş işler bunlar. Kendinizi aldatanla işiniz ne? Ben de uzun süreli bir ilişkiden iki gün önce çıuktım zor ama atlatılıyor. Düne göre bile daha iyiyim

sizin derdiniz tam olarak ne?
kirada oturmak istememeniz mi, yoksa sizi aldatması mı?
kirada oturmayı bırakında sizi aldatmasına kulak asın :51:

İçinde zerre kadar soru işareti varsa devam etme ki görünen o ki soru işaretleri çoook :50:
Nasıl başlarsa öyle gidiyo

kesınlıkle aıleme anlatmasndan korkuyorum

Benim emin olduğum şey şu. Diyelim erkek arkadaşımdan ayrıldım, bi şeyler yaşadım ve ailem duydu. En çok yapacakları şey kızıp küsmek değil mi? Kızsınlar bırakın. Bırakın sizi baskı altına alacak onlar olsun. Anlatırsa anlatsın. Anlatacağını düşündüğünüze göre gerçekten fazla karaktersiz biri bu. Lütfen korkmayın şöyle adamlardan. İnsanın ailesi her durumda yanında olur. Ki siz güvenip yaşamışsınız bunları, kendinizi ezdirmeyin kimseye

kesınlıkle aıleme anlatmasndan korkuyorum
canım sizin aranızda özel bir şey olmuş galiba ya kusura bakma da Sen başta hata yaptın bir kere buradan iki ucu ateş görünüyor Eğer aranızda özel bir şey yaşadıysanız asıl mesele bu bence yoksa bundan sonra başkasıyla birlikte olsan bile bu önüne çıkacak maalesef.Sen en iyisi aileni ikna et ev meselesinden vazgeç eğer bu adamı seviyorsan ne yap et onun da sevgisini ve sadakatini kazan onu düzeltmeye çalış yoksa evlensen bile sonra yine aldatacak ve yine ayrılacaksın.
yok bu adam böyle devam edecekse ve bu aldatma boyutu başka şekle dönüşecekse yani biriyle birlikte olacaksa en baştan kendini kurtar derim. yoksa Allah korusun benim zaafımı biliyordun deyip eve kadın bile getirir böyleleri.
Bence psikolojik destek al kimseye bildirme devlet hastanelerinde doktor var

Biri demişti ki bana vaktinde "karakter değişmez, bunlar sadece reklam daha film başlamadı, böyle bir hayat yaşamaya hazır mısın?!" :43:(konumuz aynı olmasa da)...İnan bize" koca/nişanlı boşamak kolay değil" o mantıkla söylemiyoruz...Ayrıca gene yukarda yapılan yorumlar gibi sığınacağın tek liman ailen olmalı ve onlar kızacak diye bir ömrü ziyan edemezsin, sonunda olucağına başında olsun. İnan bize demesi hiç kolay değil. Karakter değişmez.

Bir söz var çok severim "Bunalıyoruz çocuk, bunalıyoruz Biçim veremediğimiz şeylerin Biçimini alıyoruz". :50:

Son düzenleme:
Ask acisi cekiyorum ne iciyorsan Allahinin askina banada soyle bende senin gibi ucusa gecmek istiyorum.
Neymis efendim artik gelinler kiraya degilde kendi evlerine cikiyorlarmis hadi anladim sen gelin olcaksinda damat nerde guzelim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....

gerçekten hala evlenmeyi düşünüyo musun ya :53:

bence o konuşmalar başlı başına ayrılık sebebi..adı da sadakatsizlik.

Back
X