lütfen yardım, fikir verin boşanmalımıyım ...

titanicesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
128
1
96
İstanbul
Arkadaslar yazım karısık gelebılır. Çok kötüyüm.
Arkadaşlar eşimle anlaşamıyoruz çok kötü olduk. 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz. Boşanma aşamasındayız nerdeyse.

dün aksam eşimle tartısma yasadık. eşim olayları çok çarpıtan biri. En sonki tartışmamızda; ben memurum istanbulda görevlendirme olarak ankaraya gitmeniz gerekiyor dediler kurumdan bi süreliğine. Eşime dedim ben ankaraya gidiyorum sen zaten benden memnun değilsin rahat edrsin. Kızımda var kızım 1 yaşında. . Bana dediği şey kızımı götürmeme izin vermem dedim. Bende nasıl böyle bişey söylersin dedim tartışma baya büyüdü. Bende sonunda bardagı fırlattım kırıldı. Bana boşandırsak kızımızıda alırım diyor bende alamazsın anneye verilir diyorum. Oda mahkemeyi tanımam diyerek efelenir gibi konusuyor. ben cocugumu alırım diyor bu duruma çok üzüldüm.

Her defasında beni anneme şikayet ediyor çocuk gibi. Bunu kaç kere yaptı. Annemde bu durumlara özellikle eşimin yaptığına çok kızıyor. Bu olaydan sonra annenler gidelim dedi eşim, bende gidersen bunun dönüşü olmaz boşanırız, neyse bu başladı esra devamlı ankaraya gidicem diyor dedi, annemde görevlendirmemi çıktı dedi. sonra eşim ses cihazıyla kayıt yapmış annemle benim, dedi. Bende ağlamaya başladım. Annemde nasıl bi evlilik dedi en başından beri anlaşamıyorsanız, nasıl güzellikle evlendiyseniz, güzellikle ayrılın dedi. Halbuki ben anneme hiç olumsuz bişey anlatmam evliliğimle ilgili. Hep eşimin iyi yanlarını söylerim. eşimde bana diyorki sen annene herşeyi anlatıyorsun, yansıtıyorsun aramızdaki şeyleri. Halbuki herşeyi anlatan yansıtan kendisi.

Bu arada Arkadaşlar ben ses dinleme cihazı almıştım eşimin ailesiyle ve ya tekken ne yaptığını bana yalan söylediği, sakladığı bişey var mı merak ettiğim için. Eşim ses kaydını bulmuş. İçinde ailesinin evindeyken çektiğim ses kaydı ve annesiyle tekken çektiğim ses kaydı vardı. ailesiyle olanda bende vardım onu dinlemedim bile. ama 2. ni dinledim hatta yalanını yakalamıstım. Bana o gün dersaneye gıttıgını solemıstı ama düğüne gitmiş.

Sizce napmalıyım ses cihazınıda toplantılarda lazım oluyor onun için aldım dedim. Ses kayıt cihazıyla ilgili ne demeliyim sizce? Evlilik durumu ve ses cihazıyla ilgili akıl verirmisiniz napıyım?

Nasıl bir evlilik bu anlamadım.
Eşiniz telefon konuşmalarını kaydediyor. Siz ses kayıt cihazıyla eşinizi dinliyorsunuz :26:

Son düzenleme:
"ben anakaraya gidiyorum, sen zaten benden memnun değilsin" neden direk lafa bu şekilde başladın ki! daha ılımlı konuşsaydın aranızda itiş kakış olmazdı...Hem bu ses dinlemeler falan güvensizliği gösterir karşılıklı...çok çirkin şeyler bunlar evliliği çıkmaza götürür. Boşanmakta kararlıysan çocuğu sana verirler..erkeklerin tek kozu çocuktur zaten, onların üstünden korku saldıklarını düşünürler..

Bence boşanın ikiniz de birbirinizden kurtulmuş olursunuz. Hakikaten de bu ne ya? Ailesiyle ne konuşuyosa konuşuyo adam!

Eşin de ses kaydı yapıyo falan...

Bir de ettiğiniz kavgalar boşarım seni değil de, boşanırsak çocuk kimde kalır (boşanmanın bi ilerisine taşınmış planlar)

Bir de ben bu bşyleri kırma dökme olayını da pek onaylamam, kavga anında iki taraf da gerilmeye zaten müsaitken bu bşyleri kırmak kapı pencere çapmak kontrolün daha da kaybolmasına neden olur. Baktınız ki o an konuşamıyosunuz ortamı terk edin, ertesi gün işten gelince yemek sonrası yapın birer bardak çay kahve v.s. sohbet tadında çözüm için konuşun. Başta söylediğim "boşanın" lafı bi öneri değildi ses kayıtlarının evliliği ne kadar çıkmaza sokan bşy olduğunu anlatmak içindi. Evlilik bu, kolay kurulmaz, çabalamak gerekir. Yine de olmazsa en azından elimden geleni yaptım diyebilmen için biraz çabala derim. Çabalamaya da sakin ve yapıcı konuşmakla başlayabilirsin. Bilemedim.. :44:

Son düzenleme:
Çok şaşırdım.:53: neden ses cihazı ile dinleme gereği duyuyorsunuz.
İkinizde de hatalar var, tek taraflı kesinlikle değil. Bunu anladım yazdıklarınızdan
Hakkınızda hayırlısı

arkadaşım bu nasıl evlilik , sizinki şuan ülke gündemindeki gibi kargaşadan başka bir şey değil...
eşinin ses kaydını ne yapacaksın :53::53::53:
onun da senin gizli görüntülerini çekmediğini ne biliyorsun....:ssz:

erkekte en sevmediğim hal evde olan herşeyin başkasına an latılması bu kendi ailemiz olsa bile... çocuk gibi şikayet etmek hoş değil. ayrıca ilişkinizde birbirinize olan güven bitmiş ailesiyle sanırım sorunlusunuz ki dinleme ihtiyacı duyuyorsunuz eşinizin böyle olmasını onlara mı bağlıyorsunuz acaba. bencede annenizin dediği gibi eğer anlaşamıyorsunuz hiç düzeltilecek birşey kalmadıysa ayrılın. ama eğer eşinizle ayrılmadan önce beğenmediğiniz onun sizde beğenmediği şeyleri konuşun anlaşın uzmanlardan yardım alın. öncelikle kurtarmaya çalışın olmuyorsa zaten zorlamak herkesi daha çok yıpratır.

evliliklerde sorunlar olabilir anlaşamıyor olabilirsiniz bunları anlarım da bu ses kaydı neden oldu onu anlayamadım..

ikinizde birbirinize güvenmiyorsunuz madem neden evlendiniz ki ??

sizler büyük olarak herşeyi yaşayabilirsiniz de herşeye şahit olan yavru ne olacak??

ses kayıt cihazını ailesinin benimle ilgili olumsuz düşüncelerini yansıtmak için almıştım. Özellikle ablasının benim hakkımda konustuklarını ortaya çıkarmak için almıstım. çünkü ablası yuzunden cok katartısma yasıyorduk esımle, hep ablasını savunuyordu. Böyle şeyleri çocugun yanında yasatmıyorum zaten. cocuk annemdeydi. cocuk durumuna cok ozen gösteriyorum.

Kusura bakmayn ama ne eşinizin nede sizin davranışlarınız hiç normal değil sizde güven adina hiçbir şey kalmamış. ne olursa olsun ses kayıtlarıyla birbirinizi dinlemeniz çok çirkin ve yanlış bi defa özel hayat diye bişey var. eşinizin yaptığı şey de yanlış ama ben ilk başta sizin kızını alır giderim demenizi çok yanlış buldum. ama gerçekten doğru olanı boşanmaniz olur birbirinizi denetlemelerle yürümez bu iş.

Kendinizi ifade etmek, esinize "hayir, gercek bu!" diyebilmek icin ses kayit cihazi almak zorunda kalmissiniz. Bu da demektir ki, esinizle cidden anlasamiyorsunuz. Iletisim kuramiyorsunuz, esiniz de her seyi inkar eden bir tip saniyorum. Ses kayit cihazi almakla akillilik etmissiniz aslinda, gercekleri göstermek icin. Sonra o da ayni yola basvurmus anladigim kadariyla.

Fakat ses kaydinin izinsiz alinmasinin suc oldugunu biliyorum ama yanlisim varsa birisi düzeltsin.

Size bosanin demek istiyorum fakat esiniz gördügüm kadariyla "aslan" kesilecek. Mahkeme kizinizi size verse dahi binbir türlü sorun yaratacaga benziyor. Aklini yitirip size zarar verebilir. Esinizin ailesi anlayisli insanlar olsaydi bari, hic degilse ogullarini cekip kenara konusurlardi.

Fakat bu sekilde de nasil yasanir bilemiyorum. Cocugunuz da cok kücük. Sürekli kavgali catismali bir evde büyümesi inanin onun yararina degil, zararina.

Son düzenleme:
ses kayıt cihazını ailesinin benimle ilgili olumsuz düşüncelerini yansıtmak için almıştım. Özellikle ablasının benim hakkımda konustuklarını ortaya çıkarmak için almıstım. çünkü ablası yuzunden cok katartısma yasıyorduk esımle, hep ablasını savunuyordu. Böyle şeyleri çocugun yanında yasatmıyorum zaten. cocuk annemdeydi. cocuk durumuna cok ozen gösteriyorum.

anladığım kadarı ile sizin baştan beri gelen güvensizlik problemi ve eşinizle aynı dili konuşmayıp birbirinizi anlamadığınız.. bu evlilikte gerçekten ciddi problemdir..
çocuğunuzu babasız büyütmek istemezseniz aile terapistine gidebilirsiniz..
ben eşimle yapamıyorum diyosanız boşanacaksınız başka çaresi yok gibi görünüyor..
boşanma sonunda kızınızı size verir hakim buna kimse engel olamaz..

yinede siz evliliğinizi kurtarma yollarına bakın derim ben...

Okudum ve inanamadım arkadaşım.
Karı koca nasıl bu kadar paranoyak hale gelmişsiniz?
Sizi ses dinlemeye kadar getiren olay neydi?

Arkadaslar yazım karısık gelebılır. Çok kötüyüm.
Arkadaşlar eşimle anlaşamıyoruz çok kötü olduk. 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz. Boşanma aşamasındayız nerdeyse.

dün aksam eşimle tartısma yasadık. eşim olayları çok çarpıtan biri. En sonki tartışmamızda; ben memurum istanbulda görevlendirme olarak ankaraya gitmeniz gerekiyor dediler kurumdan bi süreliğine. Eşime dedim ben ankaraya gidiyorum sen zaten benden memnun değilsin rahat edrsin. Kızımda var kızım 1 yaşında. . Bana dediği şey kızımı götürmeme izin vermem dedim. Bende nasıl böyle bişey söylersin dedim tartışma baya büyüdü. Bende sonunda bardagı fırlattım kırıldı. Bana boşandırsak kızımızıda alırım diyor bende alamazsın anneye verilir diyorum. Oda mahkemeyi tanımam diyerek efelenir gibi konusuyor. ben cocugumu alırım diyor bu duruma çok üzüldüm.

Her defasında beni anneme şikayet ediyor çocuk gibi. Bunu kaç kere yaptı. Annemde bu durumlara özellikle eşimin yaptığına çok kızıyor. Bu olaydan sonra annenler gidelim dedi eşim, bende gidersen bunun dönüşü olmaz boşanırız, neyse bu başladı esra devamlı ankaraya gidicem diyor dedi, annemde görevlendirmemi çıktı dedi. sonra eşim ses cihazıyla kayıt yapmış annemle benim, dedi. Bende ağlamaya başladım. Annemde nasıl bi evlilik dedi en başından beri anlaşamıyorsanız, nasıl güzellikle evlendiyseniz, güzellikle ayrılın dedi. Halbuki ben anneme hiç olumsuz bişey anlatmam evliliğimle ilgili. Hep eşimin iyi yanlarını söylerim. eşimde bana diyorki sen annene herşeyi anlatıyorsun, yansıtıyorsun aramızdaki şeyleri. Halbuki herşeyi anlatan yansıtan kendisi.

Bu arada Arkadaşlar ben ses dinleme cihazı almıştım eşimin ailesiyle ve ya tekken ne yaptığını bana yalan söylediği, sakladığı bişey var mı merak ettiğim için. Eşim ses kaydını bulmuş. İçinde ailesinin evindeyken çektiğim ses kaydı ve annesiyle tekken çektiğim ses kaydı vardı. ailesiyle olanda bende vardım onu dinlemedim bile. ama 2. ni dinledim hatta yalanını yakalamıstım. Bana o gün dersaneye gıttıgını solemıstı ama düğüne gitmiş.

Sizce napmalıyım ses cihazınıda toplantılarda lazım oluyor onun için aldım dedim. Ses kayıt cihazıyla ilgili ne demeliyim sizce? Evlilik durumu ve ses cihazıyla ilgili akıl verirmisiniz napıyım?

Onları dinleyecek kadar süphe duyuyorsanız ayrılın.

Benim eşim bana bunu yapsa bir dakika durmam boşarım.
Benim arkamdan ses kayıt cihazları ,kameralarla falan iş çevirecek adamdan her türlü alavereyi beklerim ben.
Kusura bakmayın ama elle tutulur tarafınız yok.

Evlilikte sevgiden bir tık önce saygı ve güven gelir bana göre.
Siz de ne saygı kalmış ne güven.

İletişim eksikliği de cabası. "ben ank. gidiyorum kurtulursun benden "de ne demek.. :ssz: siz evlisiniz gidiyorum geliyorum özgür genç modu takınmanız! neyin ispatına girdiniz.

Böyle böyle oldu görev verdiler Ank. demek varken.. o cümleyi kurmak niye..

ses kayıtları zaten işin suyunun çıktığının belirtisi.

Benim eşim bana bunu yapsa bir dakika durmam boşarım.
Benim arkamdan ses kayıt cihazları ,kameralarla falan iş çevirecek adamdan her türlü alavereyi beklerim ben.
Kusura bakmayın ama elle tutulur tarafınız yok.

Sadece beyefendi değil ki,hanımefendi de aynı şeyi yapmış.
İki tarafta birbirlerini dinleyip durmuş.
İki taraflı güvensizlik var.

Back
X