Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 beş buçuk hamileyim ve tüp bebek gebeliği bebegim aldığim hormondan sanırim orgazım olmak bebegimin kalp atısini duymama engel olurmu birşey olmuşmudur
5 beş buçuk hamileyim ve tüp bebek gebeliği bebegim aldığim hormondan sanırim orgazım olmak bebegimin kalp atısini duymama engel olurmu birşey olmuşmudur
Canım bişey olmaz bende de ilişki yasaktı daha önce düşüklerim oldu cok ilac düşük iğnesi vs kullanıyodum baslarda zaten rüyamda istemsiz bi kaç kez oldu ve cok korkmustum zararı olur mu diye hiç bişeycik olmadı bende senin gibş burda cok aradım örnek var mı diye
Daha da dikkat edin bakın o kaadar tedaviye rağmen olmuş zahmetli stresli sonuçta tüp bebek çok aşamalı bı durum inşallah sağlıcakla duyar sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Daha da dikkat edin bakın o kaadar tedaviye rağmen olmuş zahmetli stresli sonuçta tüp bebek çok aşamalı bı durum inşallah sağlıcakla duyar sağlıcakla kucağınıza alirsiniz