lütfen yardim gebelikte orgazı.

elifmina95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
10
2
1
30
5 beş buçuk hamileyim ve tüp bebek gebeliği bebegim aldığim hormondan sanırim orgazım olmak bebegimin kalp atısini duymama engel olurmu birşey olmuşmudur

5 beş buçuk hamileyim ve tüp bebek gebeliği bebegim aldığim hormondan sanırim orgazım olmak bebegimin kalp atısini duymama engel olurmu birşey olmuşmudur
Doktorunuz gebelikte ilişkiyi yasaklamadıysa ilişki yaşamanızda bir sorun yok.

şuan kalp kalp atısına kadar dikkat edelim demisti soramiyorum da kendisine
O zaman şuan ilişkiye biraz ara verin derim zaten tüp bebek tedavisi ile olmuşken biraz ilişkiden uzak kalın derim

Canım bişey olmaz bende de ilişki yasaktı daha önce düşüklerim oldu cok ilac düşük iğnesi vs kullanıyodum baslarda zaten rüyamda istemsiz bi kaç kez oldu ve cok korkmustum zararı olur mu diye hiç bişeycik olmadı bende senin gibş burda cok aradım örnek var mı diye

birdaha yapmam zaten pişmanim daha cok yeni bes bucuk haftalik yeni haftaya duyacagım kalp atısıni insallah
Daha da dikkat edin bakın o kaadar tedaviye rağmen olmuş zahmetli stresli sonuçta tüp bebek çok aşamalı bı durum inşallah sağlıcakla duyar sağlıcakla kucağınıza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…