İnşallah son günler hiç gecmiyorCinsel ilişkiden en erken 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz. Belirtiler beklediğiniz için yanıltabilir. Test yaptırın zamanı gelince. İnsallah vardir
inşallah gebesindir, ama çok umutlanma cnm üşütmüşte olabilirsin.size bir sorum olacaktı benim en son adet tarihim 14kasim internetten ovulasyon hesaplamalarında 24 Kasım ve 29 Kasım yumurtlama günüm olduğu hsplandi o günlerde gunasiri birlikteliğimiz oldu ve bu iki gündür alt karın bölgesinde adet sancısı gibi bir ağrım var ve ara ara geriliyor gibi ve sanki kabarciklar pıt pit atiyor normalmi benim bir sonraki adet tarihim 12Aralık bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim yurtdışına yeni geldim dil bilmiyor oyuzden bana birazcık yardımcı olursanız çok sevinirim
Daha çok yeni.size bir sorum olacaktı benim en son adet tarihim 14kasim internetten ovulasyon hesaplamalarında 24 Kasım ve 29 Kasım yumurtlama günüm olduğu hsplandi o günlerde gunasiri birlikteliğimiz oldu ve bu iki gündür alt karın bölgesinde adet sancısı gibi bir ağrım var ve ara ara geriliyor gibi ve sanki kabarciklar pıt pit atiyor normalmi benim bir sonraki adet tarihim 12Aralık bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim yurtdışına yeni geldim dil bilmiyor oyuzden bana birazcık yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok istiyorum inşallah rabbim sesimi duyar rabbim bekleyen herkese nasip etsinBurdan bir şey diyemeyiz zira benim her ay aynı belirtiler oluyor ama hamile değilim psikolojik biraz da.Eczaneden bir gebelik testi alın adete 3gün kala yapar kesinleştirirsiniz
İnsallahBence olabilir. Hayırlısı olsun.
AlmanyaErken test deneyebilirsiniz ama bence gününüzün gecmesini bekleyin yurtdisinda nerdesiniz?
İİnşallah.yas ilerleyince insan korkuyor açıkçası oyuzdendir telasiminşallah gebesindir, ama çok umutlanma cnm üşütmüşte olabilirsin.
Rabbim gönlüne göre varsin cnm inşallah vardır bebek :)İİnşallah.yas ilerleyince insan korkuyor açıkçası oyuzdendir telasim
Almanya
Çok sağol Allah razı olsun Avusturya neresindesinApothekeden früh test alip yapabilirsin ben avusturyadayim bipa varsa ordada satiliyoneczaneden daha uygun fiyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?