- Konu Sahibi didemce
benimde banyomda vardı tarım ilaçları satan birdükkandanMAKSİ SC isimli bir ilaç alıp camsil şişesine yası su yarı ilaç karışımı yaptım ve banyo tuvalet balkon ve dış kapı kenarlarına sıktım.daha o akşam kayboldular.muhtemelen komşuya rezarvasyon yaptırdılar

küçük boyda yavruları vardı bir sürü. hep mutfaktaydı. her yeri domestoslo silip ilaçladım ama fayda etmedi. sonra komple apartman ilaçlandı. herkeste yok olmuş bende hala vardı. tam kafayı yemek üzereyken bu pis yaratıklar yüzünden bir gün mutfakta tiryaki çay makinasını temizliyordum. altlığını aldım elime silerken kordonunun dolandığı yerden bir tane böcek çıktı bastım çığlığı. eşim koştu ona anlattım. aldı eline lavaboda sallamaya başladı. 9-10 tane daha böcek düştü. sonra eşim aldı eline tornavidayı altını açtı içine yumurltamışlar. eşim yıkadı domestosla iyice temizledim. ve o gündür çıkmıyor şükür. bizimde üst komşu yüzünden apartmanı sarmış. ilaçlama ve yuvasını bulmak şart. temizlikle alakası yok. evimi çamaşır suyu ile silip te ardından kocaman böceğin evin içinde dolaştığını bilirim.
 küçük boyda yavruları vardı bir sürü. hep mutfaktaydı. her yeri domestoslo silip ilaçladım ama fayda etmedi. sonra komple apartman ilaçlandı. herkeste yok olmuş bende hala vardı. tam kafayı yemek üzereyken bu pis yaratıklar yüzünden bir gün mutfakta tiryaki çay makinasını temizliyordum. altlığını aldım elime silerken kordonunun dolandığı yerden bir tane böcek çıktı bastım çığlığı. eşim koştu ona anlattım. aldı eline lavaboda sallamaya başladı. 9-10 tane daha böcek düştü. sonra eşim aldı eline tornavidayı altını açtı içine yumurltamışlar. eşim yıkadı domestosla iyice temizledim. ve o gündür çıkmıyor şükür. bizimde üst komşu yüzünden apartmanı sarmış. ilaçlama ve yuvasını bulmak şart. temizlikle alakası yok. evimi çamaşır suyu ile silip te ardından kocaman böceğin evin içinde dolaştığını bilirim. klava:
klava: