Merhaba kızlar!
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum lütfen benimle fikirlerinizi düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaşın.
Son 5 gündür bende bir şişkinlik var. Sabah uyanınca karnım düz olurdu şimdi şiş, bi göbeğim çıktı aman tanrım. Şişko hissediyorum. Son 2 gündür de sürekli birşeyler yeme isteği geliyor ve dün canım köy yumurtası çekti. Normalde sigara içen biriyim ama sigara içmiyorum iki gündür bademciklerim şiş diye acaba ondan mı sürekli yeme isteği geliyor yoksa hamilemiyim diye düşündüm. 3 günde 2 kilo aldım, göğüslerim büyüdü, karnım kocaman. Şiş hissediyorum kendimi. Üşengeç oldum çıktım. Adetime şuan 6-7 gün var. Adetim yaklaşıyor ondan mı böyle bilemedim. Ama değişik hissediyorum kendimi. Bu ayın 18inde eşimle ilişkiye girdik o günde benim ovulasyon günümdü. Bu yüzden hamile olabilirim diyorum çünkü korunmuyoruz ve hap kullanmıyorum, o gece de ilişki sonrası direk uyudum, bilemiyorum.. Hayal kırıklığına da uğramak canımı acıtcak eğer hamileyim diye düşünürsem. Test yapsam mı yoksa 1 hafta beklesem mi? Bugün ilişkiye girdik eşimle, normalde hiç canım istemiyordu ama 1 haftalık seyahate gideceği için karşılık verdim ama ilişki sırasında pozisyon değişikliği yapınca inanılmaz bir ağrı girdi kasıklarıma ve kuyruk sokumuma yarım bıraktım direk. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.