lütfen yardım hamilelikte sıkıntı hissi

hepimiz de aynı şeyi yazdık hemen hemen, neden ikna olmadın bilmiyorum. o içinde taşıdığın can veriyor bu sıkıntıları. katlanmanın en güzel yolu kendine telkin vermen. az kaldı... düşün o büyüyor. kolay değil tabii ki, annelik bu, başka hiçbir şeye benzemiyor. çok şükür bebeğim yaşıyor de, çok şükür o gelişiyor ki yere göğe sığamıyorum de. çoğu gitti azı kaldı.düşün bak baştan bu yana ne aşamalardan geçtik onlarla. hangisi kolaydı?doğacağı, seninle olacağı günlere odaklan.

mrblar sizin sıkıntılarınızı tam olarak bilmiyorum,tabi şükretmek lazım.elhammdülillah,benimkiler dayanılmaz hale geldi,kadın,d,doktorumdan geldim şimdi.7 aydır 1 bile almadım çok şükür oğluşumun gelişimi güzelmiş.allaha şükür...endokrona gitmene gerek yok tsh iyi sadece ft4 düşük usd de nodul çıksa giderdin dedi.kararsız kaldım o konuda,demir b12 vitamn verdi,of of neyse sizin bebeğinizin gelişimi iyimi rabbim sağlıklı kucağımızda görmeyi nasip etsin

evet canım, şükür ki gelişimi gayet normal .bak sonuçların da güzelçıkmış. bende gebelik şekeri var, tiroit bezi problemi var, polikistik over var. bunların hepsi ayrı birer risk. ilaçlarımı içiyorum, gerisi allah'a emanet. boğulma hissi 20. haftadan beri var. bebeğimiz mesaj veriyor bize, artık kesintisiz uykuyu unutun mesajı:) aylardır deliksiz uykuyu ben de unuttum. üstelik sabah en geç 6'da kalmam ve işe gitmem gerekiyor. boğulma hissi çok normal, akciğerlerimiz tam şişmiyor. ben tüm gün ayakta çalıştığım için gece sık sık bacak krampı da uyandırıyor. yürümek de nefes nefese bıralıyor artık hele izmir sıcağında. bu sıkıntıların hepsi başımla beraber, bebeğim iyi ya o bana yeter. nasılsa geçecek. içini ferah tutmaya çalış.allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.

bu arada kansızlık da halsizlik yapar b vitamini eksikliği de. doktorunuz gereken takviyeyi yapmış. içinizi ferah tutun.

sizin diğer sıkıntılarınızında endokrinde şifa bulduğunuzu yazdınız.ben buğün endokrine gittim.buraya seni kim gönderdi gibi abuk subuk şeyler söyledi.sinir oldum anlamadım niye:44:

Merhaba , ben cok daha fena yasadım bu dedıklerınızı delirecek gibi oldum diyebilirim , nefes alamadıgımı dusundukce panıkledım daha da fena oldum ,, halbukı nefes hep alabılıyordum tabıkı sadece hamılelık oncesı gıbı rahat degıldı , ama ben hamılelıgın 3/4. Ayından berı zor nefes almaya kalbım hızla carpmaya baslamıstı, sıack dustan cıkınca bayılıca gıbı oluyordum , hıc uyumadan gecırdıgım sabaha kadar psıkopata bagladıgım agladıgım gece oldu 8. Ayın sonunda , dr a al bunu yeter demek ıcın sabaha kadar dakıkaları saydım , sonra anlasıldı kı vıtamın ve omega 3 eksıklıgı ,, psıkıyatr destegi almama ragmen ilk aylarda bu sefer o bıle umutsuz gorunuyordu sankı ,, neyse sımdı son haftadayım hala sıkıntılıyım gece 3 ten once uyuyamıyorum ama daha rahatlamam nasıl oldu dersenız cok onemlı tavsıyelerım var evet , işe yarıyor ,

Herseyden once bız ne kadar fenaysak bebek o kadar rahatmıs ,,bebegın saglık belırtıymıs , bunların hep hormnlardan oldugunu gececegını bılmek sart , dogurunca o an gecıyormus zaten hepsı , bol bol Nas& felak& Ayet el kursı okumak ve uzerınızde tasımak şart , saka degıl anında etkısını gordum !! Allah tan yardım istemek şart ! Vucut kendını uykusuzluga hazırlıyormus hormonlar yani,, ve hamilelikte bunları yaşayanlara müjde logusalık rahat gecıyormus , şok olmuyormuş ,

- yatmadan once ayaklara ( cok az alt bacaklara ) 5dk soguk buz gıbı ayak duşu !! Cok etkılı!!
- sırt yuksek tutucaz bol bol yastık , sola donup uyumak rahat oluyor. Dıyafram az baskı yapıyor , obur tarafta karacıger varmıs cunku , oyle uyumaya calısmak ,,
- bacak arasına da yastık
- yatmadan ayaklara uzuuuun masaj serin kremlerle , es yardımı şart !! sırta omuza masaj
- derın nefes alıp , agızdan nefes verme püffff diye ( balkonda temiz hava mümkünse )
- hiç bir sey dusunmeden çiçekleri sevmek , kedi kopek sevmek
- dr kontrolunde omega 3 , mutlaka !!

Bakalım Allah yardım etsin hepimize , doğurunca haber vericem geçti mi noldu :) ama evet ben de cok Sıkıldım ,, tasımaktan,, zormuş ,, Olsun Allaha sukur ,,

Arkadaşım sen şimdiye çocuğunu büyütmüşündür maşallah. O dediğin sıkılmayı iyi biliyorum. Benimde bebeğim var. Çok yaşadım onu. Yani hamilelikten kalp mide sıkışması değilde psikolojik o. İkinciyi düşünüyorum ama o sıkışma boğulma hissinden korkuyorum. Düşündükçe bile boğuluyo gibi oluyorum allahım o 9ay nasıl geçicek diye şimdiden deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…