Hamilesin ama daha çok yeni. Adet günün gelmeden kan vermemeni tavsiye ederim hayal kırıklığı olmasın.Uzun zamandır bekliyorum sizce hamilemiyim
O zaman kan verebilirsiniz ama değer düşük olabilir baya silik çünkü. Ben adete çok var sandım.Adetim 3 gün geçikti o yüzden yaptım ve sonuç bu cıktı hayal kırıklıgı olmasından korkuyorum
Evet hamilesiniz :) benimde 3 gün geciken adetimde test sonucum böyleydiAdetim 3 gün geçikti sizce hamilemiyim
Cok cok cok sevindim inanın o kdr hayL kırıklıgı yasamıştım ki çok şükürEvet hamilesiniz :) benimde 3 gün geciken adetimde test sonucum böyleydi
Allahh inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kesesini görmeyi kalp atısını duymayı nasip etsin çok dikkat edin kendinize amanCok cok cok sevindim inanın o kdr hayL kırıklıgı yasamıştım ki çok şükür
İnşallah öyledir yarın kan tahlilide yaptıracagıö insallah bebişim olur o kdr istiyorum kiAllahh inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kesesini görmeyi kalp atısını duymayı nasip etsin çok dikkat edin kendinize aman
Hayırlı olsun[/QUOTT teşekkür ederim inşallah bugun de doktordan duyarım
Bence hamilesin ama değer düşük çıkacağı için kimyasal falan diyebilirler haberin olsun. Bende adete 4 gün kala böyleydi 14 çıktı değerim. 4 farklı doktor da kimyasal dedi. Ama sonuç sağlıklı bi gebelikti. Kimyasal da deseler sıkma canını diye uyarmak istedim. Olacağına varır herşey.Sizce degil miyim ?
Kan testi yaptırdım negatif cıktı ama test pozitif bilemedimbi kaç gün gebelik testiyle takip et
biraz daha koyulaşınca kan ver dedim.
hmmm test mi bozuktu acabaKan testi yaptırdım negatif cıktı ama test pozitif bilemedim
Tekrar test yapacagım inşallah yeni oldugu için görülmemiştir. Hcg 1.20 cıktıhmmm test mi bozuktu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?