Lütfen yardım iki sonuç arasında kaldım

Odanesiii354535

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
107
31
18
30
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni anne adayıyım son adet tarihim ocağın 1 i yumurtlama günüm ayın 15 i ve bu sabah dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi azda olsa gözüktü bu akşamda kan testi yaptım negatif çıktı hangisine inanayım valla bilemedim fikri olan varsa bekliyorum:olamaz:

Eklentiler

• IMG_0780.webp
    IMG_0780.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_0783.webp
    IMG_0783.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 163
Kan tahlili en doğrusu adet in geçmeden bilemezsin aslında döllenmeden sonra 10 gün geçmesi gerek cikmasi için en az yada bide test yaparken farklı markalarda 2 3 tane alıp kontrol edin bazen hatalı çıkabiliyor yani idrarda çıkanın hayli hayli kanda cikmasi gerek aslında biraz daha bekle adetine yakın bidaha yap

Kan tahlili en doğrusu adet in geçmeden bilemezsin aslında döllenmeden sonra 10 gün geçmesi gerek cikmasi için en az yada bide test yaparken farklı markalarda 2 3 tane alıp kontrol edin bazen hatalı çıkabiliyor yani idrarda çıkanın hayli hayli kanda cikmasi gerek aslında biraz daha bekle adetine yakın bidaha yap
tamam teşekkür ederim yani şuan varsa bile daha çıkmaz diyorsunuz kanda da

Başka testte de denedin mi

tamam teşekkür ederim yani şuan varsa bile daha çıkmaz diyorsunuz kanda da
Evet canım aynen dollenmeden en az 10 gün geçmesi gerekmis bide geç döllenme falansada zaten adet tarihini geçiyor kanda cikmasi rabbim gönlüne göre versin canim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni anne adayıyım son adet tarihim ocağın 1 i yumurtlama günüm ayın 15 i ve bu sabah dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi azda olsa gözüktü bu akşamda kan testi yaptım negatif çıktı hangisine inanayım valla bilemedim fikri olan varsa bekliyorum:olamaz:
Canım. Test bozuk gibi duruyor.kirmiziligi niye öyle bulanık çıkmış onu anlamadım.cok mu damlattiin acaba?kan testi en doğru sonuç canım.gec dollenmede olabilir ama.ya başka bir arkadaşta sordu aynı soruyu.canim gebelik hormonu kana karışmadan idrara karışmaz bu böyledir. Kanda yükselmeden idrarda çıkması çok saçma.testte yanlışlık var.adet olmazsan kan testini tekrar yap canım

Evet canım aynen dollenmeden en az 10 gün geçmesi gerekmis bide geç döllenme falansada zaten adet tarihini geçiyor kanda cikmasi rabbim gönlüne göre versin canim
Bana böyle dendi canım bu süreçte inş hayırlı haberini alırız

Testin markası ne canm bir arkadasta böyle pembe testler yapıyordu hep silik çıkıyordu umutlanp adet oluyordu . Başka test yapınca negatfti .

Back
X