- 21 Ocak 2017
- 107
- 31
- 18
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
amin inşallah canım benimEn mantiklisi umarm vardır . Rabbim nasip etsin en kısa zamanda.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah canım benimEn mantiklisi umarm vardır . Rabbim nasip etsin en kısa zamanda.. :)
heycandan ölcem valla duramıyorum yerimde 2 gündür rüyaalrıma girdi test yapmışım pozitif çıktı bu günde öylesine yapayım dedim işte ikinci çizgiyi görünce çok mutlu oldum fakat daha erken diye kan testiyle garantilemek istedim işteCanım daha cok yenı senin eger varsa yenı dollenıyodur zaten.
28 günde bir tam 7 gün sürüyor canımdaha en son regl olalı 20 gün olmuş, döngün kaç gün ?
28 günde bir tam 7 gün sürüyor canımdaha en son regl olalı 20 gün olmuş, döngün kaç gün ?
o zaman daha regline 7-8 gün var. erken yani. 3 gün kala bir daha test yap bence28 günde bir tam 7 gün sürüyor canım
Bekle sakınce canım. Insallah hamılesındır.heycandan ölcem valla duramıyorum yerimde 2 gündür rüyaalrıma girdi test yapmışım pozitif çıktı bu günde öylesine yapayım dedim işte ikinci çizgiyi görünce çok mutlu oldum fakat daha erken diye kan testiyle garantilemek istedim işte![]()
tamam yapıcam tekrardano zaman daha regline 7-8 gün var. erken yani. 3 gün kala bir daha test yap bence
inşallah canımBekle sakınce canım. Insallah hamılesındır.![]()
aynen canım al biO test albi dimi yapmayiiiiin almqyin bozuklarrrr cok canimi yakti bnmmm
Canm merak ettim sonucun noldu inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni anne adayıyım son adet tarihim ocağın 1 i yumurtlama günüm ayın 15 i ve bu sabah dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi azda olsa gözüktü bu akşamda kan testi yaptım negatif çıktı hangisine inanayım valla bilemedim fikri olan varsa bekliyorum![]()
bende merak ettim şimdi kiz hem o albiden bende yaptim ama dogruyu göstermişti negatifti.ama dr yanimdaydi onu yaparken oda hamileydi hatta cok kiytririk bu testler demişti.ama bende dogruyu gosterecegi tuttu galiba :)))Canm merak ettim sonucun noldu inşallah hamilesindir
bende merak ettim şimdi kiz hem o albiden bende yaptim ama dogruyu göstermişti negatifti.ama dr yanimdaydi onu yaparken oda hamileydi hatta cok kiytririk bu testler demişti.ama bende dogruyu gosterecegi tuttu galiba :)))