Lütfen yardım iki sonuç arasında kaldım

Canım daha cok yenı senin eger varsa yenı dollenıyodur zaten.
heycandan ölcem valla duramıyorum yerimde 2 gündür rüyaalrıma girdi test yapmışım pozitif çıktı bu günde öylesine yapayım dedim işte ikinci çizgiyi görünce çok mutlu oldum fakat daha erken diye kan testiyle garantilemek istedim işte :anne:

heycandan ölcem valla duramıyorum yerimde 2 gündür rüyaalrıma girdi test yapmışım pozitif çıktı bu günde öylesine yapayım dedim işte ikinci çizgiyi görünce çok mutlu oldum fakat daha erken diye kan testiyle garantilemek istedim işte :anne:
Bekle sakınce canım. Insallah hamılesındır. :KK200:

O test albi dimi yapmayiiiiin almqyin bozuklarrrr cok canimi yakti bnmmm

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni anne adayıyım son adet tarihim ocağın 1 i yumurtlama günüm ayın 15 i ve bu sabah dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi azda olsa gözüktü bu akşamda kan testi yaptım negatif çıktı hangisine inanayım valla bilemedim fikri olan varsa bekliyorum:olamaz:
Canm merak ettim sonucun noldu inşallah hamilesindir

Baya da olmuş yazalı cevap ta vermedi inş hamiledir:))
bende merak ettim şimdi kiz hem o albiden bende yaptim ama dogruyu göstermişti negatifti.ama dr yanimdaydi onu yaparken oda hamileydi hatta cok kiytririk bu testler demişti.ama bende dogruyu gosterecegi tuttu galiba :)))

Back
X