Lütfen yardım =( İstanbulda estetik

masumpapatya herhalde hic devlet hastanesinde ya da üniversite hastanesinde özel randevuyla muayene olmadın, muayene ücretini almadan odadan iceri sokmazlar adamı, zaten bunun doktorla da alakası yok yani alıyorlar ve ücreti yatırmadan da diger asamalara gecemiyorsun yani ameliyat safhasına gecemiyorsun, sana dosya acıyorlar bu sayede, alınan ücret normal yani ama tabii doktorun ilgisizligine bir sey diyemeyecegim

Evete malesef öyle

mod 26 o paraya tugrul maral var bogazıcı tıpmerkezınde ona olabılırsın ve hastaları cok memnun ve dogal yapıyor burunlar))

mod 26 o paraya tugrul maral var bogazıcı tıpmerkezınde ona olabılırsın ve hastaları cok memnun ve dogal yapıyor burunlar))

evet bugün tuğrul beyle görüştüm arkadaşlar 1650 tl ye yapabileceğini söyledi ama gittiğimde memlun olmayan bir hastasıyla tel görüşmesi yapıyodu kafam karıştı ya :s hastanında ne ameliyatı olduğunu anlamadım ama beklentin çok yüksekti glb falan dedi olan arkadaşlar varmı tuğrul marala

ya ebrucum ben devlet hastanesine de gittim özelede gittim herbirine gittim ama vallahi bi ücret ödemedim belkide istanbulda durum budur malum büyük şehir ama burda bir soru sorup çıkacam diye olmaz öyle insafsızlık

valla masumpapatya'cım oradaki doktorlar demekki insaflıymıs, burada ücreti ödedigine dair makbuzu getirmezsen görevliler seni görüstürmüyor, bu doktorun da elinde olan bir sey degil onların yapacak bir seyi yok, kurallar böyle, ha ama mesela o parayı bir kez yatırıyorsun diger kontrollerde bir daha vermiyorsun, benm öyle oldu en azından

Burunda nefes problemi yoksa sigorta ödeme yapmıyor devlet hastanelerinde
4000 ile 6500 tl civarı ödeme yapılmasını istiyorlar
Devlete ait hastane içinde yapmıyorlar ameliyatı
Özel bir hastanede gerçekleşiyor ameliyat

Burunda nefes problemi yoksa sigorta ödeme yapmıyor devlet hastanelerinde
4000 ile 6500 tl civarı ödeme yapılmasını istiyorlar
Devlete ait hastane içinde yapmıyorlar ameliyatı
Özel bir hastanede gerçekleşiyor ameliyat

hangi hastanede oldunuz Nekadar ödedeniz ve en önemlisi memnunmusnuz

Back
X