- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
Ve küçüğümün kalça kemiğinde çatlak tesbit edildi alçıya alındı.1 yaş a alçı yapılırmı çatlak çabuk iyleşirmi ve acaba tekrarlarmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca kemikleri çabuk kaynıyor diye biliyorum. İyileşir annesi Allahın izniyleVe küçüğümün kalça kemiğinde çatlak tesbit edildi alçıya alındı.1 yaş a alçı yapılırmı çatlak çabuk iyleşirmi ve acaba tekrarlarmı
Düşen 15 kg küçük 9 kilo.küçük yrde yatarken hoplayıp diz kapaklaryla üstüne düştü kızım çok yaramazzgeçmiş olsun nasıl oldu ? hani kızınız çok mu ağır
O kadar uzunmu.kızım alçıyı istemio çok aglıyo çok sağolunKoldaki çatlak 1.5 yaşında bir ayda iyileşmişti.
Allah şifa versin. Allah korumuş beterinden.. çok çok geçmiş olsun.
Teşekkürler evet üzüldü bsya ama hiç durdan anlamıyoGeçmiş olsun bu arada
Beterinden korusun
Büyük kızınızda tedirgin olmuştur
Ona da kıyamam![]()
Poponun yarısından baslayıp belide sarıp ayak ucuna kadar yaptılarKalça kemiğine alçıyı nasıl yaptılar anlamadım
Ama evet 1 yaşından küçük bebekler de de kırık nedeniyle alçı oluyor
Allah şifa versin. Daha bugün bi yakınımızın 2 yaşındaki çocuğunun bacağının üzerinden araba geçti sadece kırık diye şükrediyoruz.O kadar uzunmu.kızım alçıyı istemio çok aglıyo çok sağolun![]()
Çok sağolun szede geçmiş olsun.öfkem var biraz dinlemedi sözümü diye ama kızmıyorum çok üzüldü çünküAllah şifa versin. Daha bugün bi yakınımızın 2 yaşındaki çocuğunun bacağının üzerinden araba geçti sadece kırık diye şükrediyoruz.
Oda başka şansı olmadığını görürse alışır zamanla Allah beterinden saklasın.
Büyüğe de tepki göstermeyin Emin'im çok korkmuş ve vicdan azabı çekiyordur yazık![]()
O kadar uzunmu.kızım alçıyı istemio çok aglıyo çok sağolun![]()
Evet alçı çok eğri duruyor tuhaf duruyor. Devlete gttik bide özelemi götürsem alçılıGeçmiş olsun.
İnşallah çabuk iyileşir,
İyi bi doktora götürün yanlış kaynama olur bişey olur.