lutfen yardim kizlar.

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
Arkadaslar gunaydin sizlere bisey danismak istiyorum. 6+1 hamileyim asiri derecede kasinti var ve bu basima ilk defa geliyo nerdeyse cok rahatsiz ediyo sari akintida var bebege bir zarari olurmu neden olur bu kasinti sizlerde varmi nasil gecer simdiden tesekkur ederim hepinize

Mantar falan olmustir canim.
Doktora muane ol. Buyuk ihtimal krem verirler.
Ablaminda kasinti cok oluyordu krem vermisti dr.

Mantar olmuş olabilirsin. Doktora gitmeden de fayda var canım. Vajina florası da bozulmuş olabilir. Eğer içini yikiyorsan yıkama. Günlük ped kullanımı da mantarı arttırıyor.

Ilk hamileligimdede basinda idrarda iltihap vardi allah kimsenin basina vermesin coook kotu acili bi durum fitil falan vermisti o zamanda cok korkmustum ama zarari olmaz dedi simdide boyle geldi basima

Mantar olmuş olabilirsin. Doktora gitmeden de fayda var canım. Vajina florası da bozulmuş olabilir. Eğer içini yikiyorsan yıkama. Günlük ped kullanımı da mantarı arttırıyor.
Sagol canim evet gunluk ped kullaniyorum ama ic dus yapmam vajinaya dikkat ederim ama nasil oldu anlamadim dedigin gibi gunluk pedden oldu sanirim

Hamileyim ama zarar olurmu

Mantarin bir zarari döğün sırasında oluyor diye biliyorum. Ama yine de doktora sormam lazım. kullanacagin ilacin uan etkisi olur mu kismi tartismali. Ilac katrgorileri var. A, b, c gibi. Prospektusunde yazar. Bu kategoriler zararli zararsiz veya 3 ayliktan sonra kullanilabilir gibi. Yani sonuçta ilac illa ki bir yan etkisi var. Çocuğa bir etkisi var mı yok mu kısmını da Dr ile konuşman lazım.

Sagol tekrardan canm zaten doktra gidince sorularimla boguyorum takintiliyim ince ayrintisina kadar soruyorum zaten insallah zarari olmaz dun de sari akinti geldi iltihap olabilcegni dusundum

Iste o yuzden doktora git diyorum. Doktor hamile iken zararli olacak ilaci vermez. Ama doktoru uyarman gerek hamile oldugunu.
Belki dogal kürler vardir arastir istersen internetten.
Ilk gebeligimde fitil vermisti bide toz vermisti idrar yolunda iltihap oldug icin zararlimi dedim ben kullanmak istemiyorum dedim eger kullanmazsan asil zarari olcak dedi mecbur kullandim sukur gecmisti

Sagol canim evet gunluk ped kullaniyorum ama ic dus yapmam vajinaya dikkat ederim ama nasil oldu anlamadim dedigin gibi gunluk pedden oldu sanirim

Bir de sıkı polyester dantel veya Tanga vs gibi çamaşırlar kullanma. Pamuklu ve rahat olmasi önemli. Bir de renkli camasir kullanmamaya calis. Kirmizi pembe siyah gibi yikandikca renk veren camasirlar zaten akinti yuzunden islanip renk verirse boya kimyasallari cildin tarafindan emilmesin. Sonucta neyle ne tur boyalar ile boyandigini bilmiyoruz.

Hamilelikte bağışıklık sistemi baskilaniyor o yüzden mantar vs olma ihtimalin artıyor. Akıntı ise hamilelikte zaten biraz artıyor. Ve evet daha sarı oluyor.

Ilk gebeligimde fitil vermisti bide toz vermisti idrar yolunda iltihap oldug icin zararlimi dedim ben kullanmak istemiyorum dedim eger kullanmazsan asil zarari olcak dedi mecbur kullandim sukur gecmisti
Siz doktorunuzun desigini dinleyin. Bilmedne vermezler.
Bubarada gecmis olsun. ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Arkadaslar gunaydin sizlere bisey danismak istiyorum. 6+1 hamileyim asiri derecede kasinti var ve bu basima ilk defa geliyo nerdeyse cok rahatsiz ediyo sari akintida var bebege bir zarari olurmu neden olur bu kasinti sizlerde varmi nasil gecer simdiden tesekkur ederim hepinize
kaşıntı ve sarı akıntı mantardan olabılır, gebelıkte mantara cok yatkın olunuyor, jınekologunuza gıdın sıkayetınızı soyleyın sıze jel yada krem verecektır muhtemelen ve ped kullanmayın sureklı camasırı degıstırın, temızlıgını onden arkaya yapın..

Cok sagolun arkadaslar dun dustan sonra kizim uyanmasin die gece karanlikda jer hangi ic camasirini aldm oda pamuklu degil ondanda oldu sanrm dediklerinizi dikkate alicam

Bebege zararli olurmu bilmiyorum ama doktora git de bir baktir en iyisi. Bendede olmustu öyle ilac kullandim gecti ve iliski yasakti o süre icinde . Belki o esnada iliski yasasaydim bebege zarari olurdu sende o yüzden doktora git ve baktir

idrar kulturu hemde ıdrar tahlılı yaptır

Arkadaslar doktra gittim hizli hizli bakti sonuclara hic bisey yok dedi inanmadim dogrusu kasinti var akinti var diyorum arkasini donmus gidiyo bisey olmaz dedi sinrlendim gercekten doktorumu degistrdim baska doktora randevu aldm 1 hafta sonraya

Back
X