- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Sagol canim evet gunluk ped kullaniyorum ama ic dus yapmam vajinaya dikkat ederim ama nasil oldu anlamadim dedigin gibi gunluk pedden oldu sanirimMantar olmuş olabilirsin. Doktora gitmeden de fayda var canım. Vajina florası da bozulmuş olabilir. Eğer içini yikiyorsan yıkama. Günlük ped kullanımı da mantarı arttırıyor.
Hamileyim ama zarar olurmu
Iste o yuzden doktora git diyorum. Doktor hamile iken zararli olacak ilaci vermez. Ama doktoru uyarman gerek hamile oldugunu.Hamileyim ama zarar olurmu
Ilk gebeligimde fitil vermisti bide toz vermisti idrar yolunda iltihap oldug icin zararlimi dedim ben kullanmak istemiyorum dedim eger kullanmazsan asil zarari olcak dedi mecbur kullandim sukur gecmistiIste o yuzden doktora git diyorum. Doktor hamile iken zararli olacak ilaci vermez. Ama doktoru uyarman gerek hamile oldugunu.
Belki dogal kürler vardir arastir istersen internetten.
Sagol canim evet gunluk ped kullaniyorum ama ic dus yapmam vajinaya dikkat ederim ama nasil oldu anlamadim dedigin gibi gunluk pedden oldu sanirim
Siz doktorunuzun desigini dinleyin. Bilmedne vermezler.Ilk gebeligimde fitil vermisti bide toz vermisti idrar yolunda iltihap oldug icin zararlimi dedim ben kullanmak istemiyorum dedim eger kullanmazsan asil zarari olcak dedi mecbur kullandim sukur gecmisti
kaşıntı ve sarı akıntı mantardan olabılır, gebelıkte mantara cok yatkın olunuyor, jınekologunuza gıdın sıkayetınızı soyleyın sıze jel yada krem verecektır muhtemelen ve ped kullanmayın sureklı camasırı degıstırın, temızlıgını onden arkaya yapın..Arkadaslar gunaydin sizlere bisey danismak istiyorum. 6+1 hamileyim asiri derecede kasinti var ve bu basima ilk defa geliyo nerdeyse cok rahatsiz ediyo sari akintida var bebege bir zarari olurmu neden olur bu kasinti sizlerde varmi nasil gecer simdiden tesekkur ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?