Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla çogu annenin yaptığı en buyuk hatalardan biri madem çocugu kreşe vercektiniz bunu yeni bebek eve gelmeden alt yapısını hazırlamalıydınız çünkü çocuklar bunu boyle hissediyo[/QUOTE bebek gelmeden önce ucretsiz izne ayrilip babaanne ile bakmayi dusunuyorduk ancak sartlar degisti mecburuz krese vermeye.o altyapiyi simdi nasil yapabiliriz onu soruyorum
Doğumdan önce durum farkliydi.ucretsiz izne ayrilip bakacaktim.bir ay sonra okul baslayacako zamana kadar o altyapı yi nasil yapabilirim. Öğretmenim okula her gün uc saat icin gidecegim çok iyi tanidigim ogluma da bakan bir Bakicmz var o bakacakvalla çogu annenin yaptığı en buyuk hatalardan biri madem çocugu kreşe vercektiniz bunu yeni bebek eve gelmeden alt yapısını hazırlamalıydınız çünkü çocuklar bunu boyle hissediyo
Kiyaslamayi biz yapmayiz ama etraftaki insanlar malum.ya da aile buyuklerinden destek almak en mantiklisi onlara israr etmek lazimasla oğlunun yanında papucun dama atıldı işte yook sen öpücük vermezsen bende kardeşini öperim gibi çocuga aklında kıyaslama oluşturcak söylemlerde bulunmayında bulunanlarıda sert bi dille uyarın altyapı meselesine gelince mumkunse eğer diğer ufaklıga kim bakıcaksa onun yanına yardımcı bi bayan tutup oğlunuda en azından yeni kardeşe alışana kadar evde tutman daha iyi olur bence
Öyle birsey soylemedi ancak internetten arastirdigimda bu sekilde hissedeceğini soyleyenler var.aslinda amacim sosyalleşmesi. Kendisi de arkadas istiyor. Parka gittigimizde kaydirakta cocuk yoksa kaymaz varsa kosa kosa gider oynar.bir ay var o zamana kadar alismaz mi bebege. Babamizda ogretmen bizde okula gidecegiz.evde bebekle yalnjz kalacagimizi dusunmesi diye.bu sekilde anlatsak nasil olur accabaMerhaba,
Çocuğunuzun öyle evden uzaklaştırılıyorum gibi bir hissi dolayısıyla size bir söylemi var mı?
Bakıcınız oğlunuza da bakmaz mı,3 saat çok az bir zaman. Kreş fikri biraz acımasız geldiÖyle birsey soylemedi ancak internetten arastirdigimda bu sekilde hissedeceğini soyleyenler var.aslinda amacim sosyalleşmesi. Kendisi de arkadas istiyor. Parka gittigimizde kaydirakta cocuk yoksa kaymaz varsa kosa kosa gider oynar.bir ay var o zamana kadar alismaz mi bebege. Babamizda ogretmen bizde okula gidecegiz.evde bebekle yalnjz kalacagimizi dusunmesi diye.bu sekilde anlatsak nasil olur accaba
Öyle birsey soylemedi ancak internetten arastirdigimda bu sekilde hissedeceğini soyleyenler var.aslinda amacim sosyalleşmesi. Kendisi de arkadas istiyor. Parka gittigimizde kaydirakta cocuk yoksa kaymaz varsa kosa kosa gider oynar.bir ay var o zamana kadar alismaz mi bebege. Babamizda ogretmen bizde okula gidecegiz.evde bebekle yalnjz kalacagimizi dusunmesi diye.bu sekilde anlatsak nasil olur accaba
Bende oyle düşünüyorum en azından bir süre denerim sonucu olumsuz olursa farkli bir yol ararizBence hiç öyle Şeyler düşünmeyin. Kreşe başladığında siz bile şaşıracaksınız nasıl uyum sağladığına. Çünkü parktaki davranışlarını yazmışsınız. Çocuğunuzun, öyle bir düşünce aklına bile gelmeyecek gibi gözüküyor. Çok fazla kafanızda sorun yapmayın