Lütfen yardım kürtaj olabilirim. Son adeti ekim olanlar

Gzc1708

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
84
15
3
37
Merhaba başka forumda da yazmıştim arkadaşlar.ucgun önce yolculuk yaptım döndüğümde lekelenmelerim oldu bugün de kanamam özel doktora gittim 8.3 günlük hamilesin kalp atışı yok dedi ve alttan baktı. Kurtaj olman lazim dedi.Sonra devlet Hastanesi'ne gittim oradaki doktorum da daha 4.6 dedi kürtaj için erken geç döllenme dedi. Kürtaj a almadı bekle dedi. 20 Ekim son tarihim bu günlere yakın adeti olup hamile kalanlar kaçıncı haftadasnz lütfen yardım edin deneyimlerinizi paylaşın kaybetmek istemiyorum

Merhaba başka forumda da yazmıştim arkadaşlar.ucgun önce yolculuk yaptım döndüğümde lekelenmelerim oldu bugün de kanamam özel doktora gittim 8.3 günlük hamilesin kalp atışı yok dedi ve alttan baktı. Kurtaj olman lazim dedi.Sonra devlet Hastanesi'ne gittim oradaki doktorum da daha 4.6 dedi kürtaj için erken geç döllenme dedi. Kürtaj a almadı bekle dedi. 20 Ekim son tarihim bu günlere yakın adeti olup hamile kalanlar kaçıncı haftadasnz lütfen yardım edin deneyimlerinizi paylaşın kaybetmek istemiyorum
öncelikle geçmiş olsun..
benimde 19 ekim son adet tarihim. 7+4 ama doktorum 5 gün geriden geliyor dedi. 6+6 yani..
umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz..

kalp atışını duymadım ama gördüm. doktorum çok küçük olduğu için zararlı olur dedi o yüzden dinletmedi ama dediğim gibi ekranda gösterdi kalp atışını.

Ne ywpicam hangisine inanacam bilmiyorum
bence acele etmeyin bi kaç gün bile fark ediyo bebeğin büyümesinde.. biraz bekleyip tekrar gidin doktora ama bu süreçte kendinizi üzüp bebeği strese sokmayın :) olumlu düşünün .... inşallah sizinledir yavrunuz..

Serinkanlı olun stres yapmayın dua edin. Bazı bebekler önden gider ,bazısı geriden gider. haftasında giden çok çok azdır .. Bekleyin bence .. Gonlunuzdekini versin Allah

Geç mi olur adetleriniz normalde erken mi? Ölçümler degisebiliyor doktordan doktora. Ne zaman ögrendiniz hamile oldugunuzu?

Kanamam da devam ediyor progestan kullanıyorum. Kan pıhtılaşması olduğu içinde hergun göbekten iğne yapıyorum kendime

Geç mi olur adetleriniz normalde erken mi? Ölçümler degisebiliyor doktordan doktora. Ne zaman ögrendiniz hamile oldugunuzu?
Pek şaşırmasz günü aslında. Birde ben geçtiğimiz kurban bayramında bir düşük daha yaşadım. Ekim ayına kadar adet olmadım yani iki ay adet oldum sonra hamile kaldim buna

Pek şaşırmasz günü aslında. Birde ben geçtiğimiz kurban bayramında bir düşük daha yaşadım. Ekim ayına kadar adet olmadım yani iki ay adet oldum sonra hamile kaldim buna
Maalesef her seye müdahele edemiyoruz, biraz daha bekle canım ama olumsuz sonuçlanacak gibi insallah mucize olur ve doktorun dediği doğru çıkar.

ben ılk adetım 10 gun gecınce beta hcg yaptırdım gorunmedı yok dedıler gebelık sonra burda okudum 20gun gecnıce gorunurmus gebelık yok dıye dıs bıle cektırdım yanı sonra tekrar yaptırdıgımda beta hcg 120471 cık tı meger 10 haftalıkmıs bn sok tabı kanda bktrmısdım smdı 14 haftadayım henuz gıdemedım dr ama evdekı dınleme cıhazyla kalp atısını dınlıyorum beklıyorum sıgortm onaylansın dıye hemen gıtcem sen korkma gec dollenme olabılır bn oglumda normal adet gormustum ıkı ay meger ustune gormeymıs dr gıdınce 1.5 aylıkdı gorunmusdu kalp atısı allah hayrlısıyla kucagına aldrsın bundan oncede dusuk yasadım 1sene sonra tekrar hamıle kaldım el musavvır cek bolbol bıde el mubdı allah hayrlısyla yasatsın hepımıze ınsallah

Öncelikle geçmiş olsun canım. Benimde son adet tarihim 17 ekim. Bebeğim tam 8 haftalık bugün. Doktorum bana geriden geliyor falan demedi ölçüm falan yapılmadı oda sata göre gidiyor. Düşük tehlikem var benimde. Cuma günü kontrolde gördük bebeği. Kalp atışlarınıda gördüm. Dinletme olayı olmadı. Büyük ihtimalle geç döllenmedir. Benim görümcemle aramda 5 gün var mesela onun kesesi daha yeni göründü mesela. Oluyor öyle sıkma canını gelecek haftada tekrardan bir görün. Geç döllenme olduysa doktorun görmemesi çok normal. Sen rahat ol bebeğinide kendinide sıkıntıya sokma. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Öncelikle geçmiş olsun canım. Benimde son adet tarihim 17 ekim. Bebeğim tam 8 haftalık bugün. Doktorum bana geriden geliyor falan demedi ölçüm falan yapılmadı oda sata göre gidiyor. Düşük tehlikem var benimde. Cuma günü kontrolde gördük bebeği. Kalp atışlarınıda gördüm. Dinletme olayı olmadı. Büyük ihtimalle geç döllenmedir. Benim görümcemle aramda 5 gün var mesela onun kesesi daha yeni göründü mesela. Oluyor öyle sıkma canını gelecek haftada tekrardan bir görün. Geç döllenme olduysa doktorun görmemesi çok normal. Sen rahat ol bebeğinide kendinide sıkıntıya sokma. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Sizin düşük tehlikeniz ne kanamanizmi var

Arkadaşlar Benim SAT 16 ekim. En son dün gittim doktora. Ultasonda kese 7+2 görünüyor ama bebek 6+1 görünüyor. Kalp atışı yok dedi. Bir hafta sonra tekrar gidicem. böyle birşey başına gelen var mı. Daha önce de kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum. Lütfen yardım edin.

Back
X