Lütfen yardım kürtaj olabilirim. Son adeti ekim olanlar

Düşük yaptım bebegimi kaybettim. Dorduncu kez dünya başıma yıkıldı
Canını yerim çok üzüldüm :( başın sağolsun, geçmiş olsun rabbim korusun seni :KK200: vardır her işte bir hayır dilerim tez vakitte rabbim sana hayırlısıyla bir yavru nasip eder güzelim benim içim yandı :KK200:

Canını yerim çok üzüldüm :KK43: başın sağolsun, geçmiş olsun rabbim korusun seni :KK200: vardır her işte bir hayır dilerim tez vakitte rabbim sana hayırlısıyla bir yavru nasip eder güzelim benim içim yandı :KK200:
Allah razı olsun nasıl samimi geldi sozleriniz. Rabbim kimseye yasatmasin çok fena

Arkadaşlar Benim SAT 16 ekim. En son dün gittim doktora. Ultasonda kese 7+2 görünüyor ama bebek 6+1 görünüyor. Kalp atışı yok dedi. Bir hafta sonra tekrar gidicem. böyle birşey başına gelen var mı. Daha önce de kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum. Lütfen yardım edin.
Merhaba benim de şuan 7+1 fakat ultrasonda bebeği 2 mm gördü. Kesesi güzeldi fakat bebek haftasına göre çok küçük dedi. Kürtaj olabilirsin dedi çok moralim bozuldu günlerdir ağlıyorum cumartesi günü randevum var ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Merhaba benim de şuan 7+1 fakat ultrasonda bebeği 2 mm gördü. Kesesi güzeldi fakat bebek haftasına göre çok küçük dedi. Kürtaj olabilirsin dedi çok moralim bozuldu günlerdir ağlıyorum cumartesi günü randevum var ne yapacağımı hiç bilmiyorum
İnşallah rabbim yasatmasin o acıyı sana. Düzelir inşallah benim kanamam çoktu korkma sitres yapma . Bir günde bile gelişir ve değişir Yemene içmene dikkat et sürekli Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir.

İnşallah rabbim yasatmasin o acıyı sana. Düzelir inşallah benim kanamam çoktu korkma sitres yapma . Bir günde bile gelişir ve değişir Yemene içmene dikkat et sürekli Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir.
Allah sizden razı olsun içimi biraz da olsa rahatlattınız

Back
X