Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim bitti son günü diye korunmasiz iliski oldu.. 20 gün oldu dün hafif az bisey kan vardı hamile kalmış olabilirmiyim 20 gün oldu bugün erken gebelik testi yaptım negatif ama o kani görünce korktum hamile kalmış olabilirmiyim
Adetim bitti son günü diye korunmasiz iliski oldu.. 20 gün oldu dün hafif az bisey kan vardı hamile kalmış olabilirmiyim 20 gün oldu bugün erken gebelik testi yaptım negatif ama o kani görünce korktum hamile kalmış olabilirmiyim
Başka korunmasız ilişki de olmadı ise 20 günde idrar testinde çıkması gerekirdi. Ve de imkansız olmamakla birlikte adetin son günü hamile kalma ihtimaliniz bayağı düşük.
Eee? Yaniiii? Olabilir elbette. Adet biter bitmez o son gün koca yumurta büyüyüp çatlamış olabilir. Hani adetten 3 4 gün sonra dese kesin derimde son gün olunca biraz hayal kırıklığı olur gibi