Lutfen Yardim Mide Eksimesi :(

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar 9 hafta 2 gunluk hamileyim ve yatip uzaninca feci mide eksiyor ve agzim hep eksi, yemek borumda o eksilik duruyor. ne yapmali bu gecer mi bulanti da yapiyor??? Nolurrrrr

Kizlar 9 hafta 2 gunluk hamileyim ve yatip uzaninca feci mide eksiyor ve agzim hep eksi, yemek borumda o eksilik duruyor. ne yapmali bu gecer mi bulanti da yapiyor??? Nolurrrrr

canım tamamen bitkisel olan rennie duo şurubu kullanmalısın
hamilelerede hiç bi zararı yok..sen yine de eczacıya danış için rahat etsin fiyatıda 5-6 tl arası mide yanmasından eser kalmıyo
Rennie Duo;
- Mide ağrısı,
- Asitlerin sindirilememesi, şişkinlik, bulantı, kusma,
- Gastroözofajeal reflü (mide içeriğinin yemek borusundan ağıza gelmesi)
- Mide yanması,
- Asit regurjitasyonu (bulantı ve zorlama olmadan mide ya da yemek borusundaki besinlerin ağız içine geri gelmesi) rahatsızlıklarının tedavisinde etkilidir

canim tr de yasamiyorum ama suan bir arkim orda siparis versem bunun hapi fln yok mu surup mu tek sivi tasimak zor oldugu icin diyorum

canim tr de yasamiyorum ama suan bir arkim orda siparis versem bunun hapi fln yok mu surup mu tek sivi tasimak zor oldugu icin diyorum

hiç bilmiyorum canım ama yok galiba ama çok etkili ben bi şişe kullandım mide sıkıntılarımdan eser kalmadı

zaten yanındada taşımana gerek yok her gün iki kaşık içsen yetiyo :)

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum canım ama yok galiba ama çok etkili ben bi şişe kullandım mide sıkıntılarımdan eser kalmadı

zaten yanındada taşımana gerek yok her gün iki kaşık içsen yetiyo :)

canim burda gaviscon surup olani verdiler yatarken 1 kasik aldim sabaha kadarki agiz eksiligim dune gore daha iyiydi, Yemekten once mi sonra mi iciyorsun genelde canim. Cok saol..

tatlım bana doktor istediğin zaman kullan dedi istediğin kadar iç dedi bir şişeyide içsen bi zararı yok naneli gibi bi tadı var ben kafama dikiyodum valla bi şişeyi bi haftada bitirdim bir yıl önce kullandım normalde yediğim her şey mideme dokunurdu inan o günden beri mide yanması nedir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…