@necla canım bu arada yalnış anlaşılma olmasın ben barış beye muayeneye gittim..
neclacım mutlu haber; evime geldim. burum ve göğüs ameliyatımı oldum bugün hastaneden taburcu ettiler evimde dinleniyorum. tüm yaşadıklarımı düşüncelerimi paylaşıcam inşallah burdan ama önce biraz vakit. kendimi iyi hissedip capcanlı yazıcam burdan sizlere..
;D;D;D
angieeng, canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun çok sevindim dikkat et kendine tatlım, sana istediğin kadar süre yeterki iyi ol, haberlerini merakla bekliyorum canım istaediğin gibi olursa burun fotonuda paylaşırsan çok sevinirim:)
julie-x sen ne zman ameliyat oldun naci beye, şişliklerden dolayı büyük olmasın, bende arastırdıkca naci beyden vazgecicem gibi geliyo ama keşke daha fazla yorum yapan olsada netleştirsem düşüncelerimi
neclacım mutlu haber; evime geldim. burum ve göğüs ameliyatımı oldum bugün hastaneden taburcu ettiler evimde dinleniyorum. tüm yaşadıklarımı düşüncelerimi paylaşıcam inşallah burdan ama önce biraz vakit. kendimi iyi hissedip capcanlı yazıcam burdan sizlere..
;D;D;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?