lütfen yardım.tedavi öncesi doğum kontrol hapı hakkında...

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
arkadaşlar doğum kontrol hapımın bitmesine 3gün kalmıştı ama 2gündür kahverengi kan geliyor.bugünde iyice arttı kasıklarımda ağrıyor adet oluyorum sanırım..böyle bişey olabilirmi?merkezide aradım doktor çıkmış pazartesi arayın dediler.
ben şimdi adet olursam hapı içmeyeyim değilmi?
adetin kaçıncı günü tedavi başlanıyor,
pazartesi ararsam yada gidersem geç kalmış olurmuyum?
adetimin bu kadar erken gelmesi tedavi için sorun oluştururmu?

lütfen yardım:18::18::18::18::18::18:

doğum kontrol hapını büyük ihtimal atladığınız günler oldu.sanıyorum yakın zamanda
o yüzden böyle bir sorun yaşadınız .

doğum kontrol hapını büyük ihtimal atladığınız günler oldu.sanıyorum yakın zamanda
o yüzden böyle bir sorun yaşadınız .

evet 2gün önce zehirlenmiştim içemedim o gün aklıma bile gelmedi hastalıktan.ondan sonra herşey mahvoldu sanırım...ama sonra içemeye devam ettim bugün filanda içtim..nolucakk şimdiiiiiiiii:18::18::18::18:

doktoruna danışman lazım .
aslında bu güzel birşey bende tedavi için kullanıyorum (gerçi bu ay ara vermek zorunda kalacağım sağlık problemleri dolayısıyla). ben bazen unuttuğum böyle bir sorunla karşılaşmıyorum çünkü hormonlarım çalışmıyor.

doktoruna danışman lazım .
aslında bu güzel birşey bende tedavi için kullanıyorum (gerçi bu ay ara vermek zorunda kalacağım sağlık problemleri dolayısıyla). ben bazen unuttuğum böyle bir sorunla karşılaşmıyorum çünkü hormonlarım çalışmıyor.

işte bende merkezi aradım doktorla konuşmak için ama pazartesi arayın dediler sinir oldum yaaa...umarım bu durum durumu zorlaştırmaz.eşimin sperm sorunuyla uğraşırken birde başka sorunlar çıkmasında

arkadaşlar doğum kontrol hapımın bitmesine 3gün kalmıştı ama 2gündür kahverengi kan geliyor.bugünde iyice arttı kasıklarımda ağrıyor adet oluyorum sanırım..böyle bişey olabilirmi?merkezide aradım doktor çıkmış pazartesi arayın dediler.
ben şimdi adet olursam hapı içmeyeyim değilmi?
adetin kaçıncı günü tedavi başlanıyor,
pazartesi ararsam yada gidersem geç kalmış olurmuyum?
adetimin bu kadar erken gelmesi tedavi için sorun oluştururmu?

lütfen yardım:18::18::18::18::18::18:

selam...
bana da bir tedavi öncesinde dk hapı vermişlerdi.bu hapları çok dikkatli kullanmak gerekiyor.saati saatine,zamanında...ben sadece iki akşam birkaç saat aksatmıştım.lekelenmelerim olmuştu.adet oldum sanmıştım.dr a dönünce tedavim o ay iptal oldu.gördüğüm lekelenmeler adet değilmiş... bir kaç gün devam etti.daha sonra adet gördüm.
sağlık olsun.geç olsun bir ay sonra olsun.tüp tedavisi sırasında ya da bebeğini beklerken zehirlenseydin bu çok daha kötü olabilirdi.geçmiş olsun

selam...
bana da bir tedavi öncesinde dk hapı vermişlerdi.bu hapları çok dikkatli kullanmak gerekiyor.saati saatine,zamanında...ben sadece iki akşam birkaç saat aksatmıştım.lekelenmelerim olmuştu.adet oldum sanmıştım.dr a dönünce tedavim o ay iptal oldu.gördüğüm lekelenmeler adet değilmiş... bir kaç gün devam etti.daha sonra adet gördüm.
sağlık olsun.geç olsun bir ay sonra olsun.tüp tedavisi sırasında ya da bebeğini beklerken zehirlenseydin bu çok daha kötü olabilirdi.geçmiş olsun

peki neden tedavi iptal oluyorki,adet olduğunda neden başlamadılar tedaviye bişey demedimi doktorn sebep olarak

keşke ilk kahverengi akıntı geldiğinde dr unu arasaydın 2 gündür oluyor diyorsun bugünle 3 gün olmuş eğer arasydın bugün 3. gün olurdu tedaviye başlayabilirdin zaten doğum kontrol hapı kullanınca kanama çok az oluyor unuttuğun için düzen bozulmuş erken adet olmuşsun pazartesi 5. gün oluyor o zaman yinede dr un seni en iyi bilgilendirir
ben tedaviler öncesi ve onun dışında kistler içinde doğum kontrol hapı çok kullandım ve çok dikkat etmek gerektiğini biliyorum bir kere bende bir yalnışlıktan dolayı 2 gün önce adet olmuştum ve ertesi gün apar topar yola çıkmıştım tedaviye başlayabilmek için
inşallah dr unla görüşünce iyi bir haber verir

peki neden tedavi iptal oluyorki,adet olduğunda neden başlamadılar tedaviye bişey demedimi doktorn sebep olarak

d k hapı ile spontan yumurtlamamızı durduruyorlar.sadece onların verdikleri ilaçlarla büyümesini sağlıyorlar..
neden başlatmadılar...çünkü benimkisi uzun protokolle olacaktı.ve ben dk hapının henüz yarısında ilaç saatini aksatmadan dolayı leke gördüm..adet değil...çünkü adetime daha vardı.2 3 gün leke tarzında oldu.bana bu ayki tedavimin kaldığını yakında adet göreceğimi söylemişlerdi..nitekim de birkaç gün sonra gerçek adetimi oldum.yani erkenden adetim başlamış oldu.

eğer tedavin ertelenirse bir daha ki sefere saat ya da alarm kurmanı tavsiye ederim.bir de kan pıhtılaşman var mı...ben de kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.pıhtılaşması olanlara d k hapı yasak...bu çok önemi bir uyarı..lütfen pıhtılaşmanıs varsa bunu dr unuza hatırlatın.size kısa protokol uygularlar.

Back
X