• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım-Tuvalet eğitimi

ladin19

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.125
Puanlar
398
Kızlar selam. Kızım 4 yaşında şu zamana kadar 2 yaşında tuvalet eğitimi denedik ama olmadı. 3 yaşında 13 gün uğraştım olmadı. Hiç çişini lazımlığa yapmadı evde işemediği yer kalmadı. Asla çişim var kakam var demedi. Sorduğumuzda çok tepkili davrandı. Şimdi gene tuvalet eğitimi deniyorum. Dün ilk gündü 1 kez lazımlığa çiş yaptı. Sorunca hep hayır diyor hiç tuvalete gideyim çişim var vs. Demiyor. Bugün de 1 kere çok az çiş yaptı. Çok geç kaldığımın farkındayım ama denedim de bu zamana kadar ama olmuyor. Çok umutsuzum. Ne önerirsiniz bana?

Kızlar selam. Kızım 4 yaşında şu zamana kadar 2 yaşında tuvalet eğitimi denedik ama olmadı. 3 yaşında 13 gün uğraştım olmadı. Hiç çişini lazımlığa yapmadı evde işemediği yer kalmadı. Asla çişim var kakam var demedi. Sorduğumuzda çok tepkili davrandı. Şimdi gene tuvalet eğitimi deniyorum. Dün ilk gündü 1 kez lazımlığa çiş yaptı. Sorunca hep hayır diyor hiç tuvalete gideyim çişim var vs. Demiyor. Bugün de 1 kere çok az çiş yaptı. Çok geç kaldığımın farkındayım ama denedim de bu zamana kadar ama olmuyor. Çok umutsuzum. Ne önerirsiniz bana?
Sormayin uykudan once, sonra, yemekden sonra kendiniz tutun. Bez giydirmeyin. Çişi emen kulotlar var en azindan çiş olmasin etraf. Lazimliğa yaklaşmiyorsa eglenceli kitabiyla falan oturtun. Çiş, kaka, lazimlik falan sozleri işletmeyin. Benim oglum 2 yaşinda tamamen birakti zaten evde kilotla gezerdi. Ama kiş oldukda evde pantolonunu çikarmamaya direndi. Giysilerini giydirip çikarmak bana zor olmaya başladi o yuzden mecbur yeniden bez bagladim. Şimdi kreşde lazimliga oturuyor evde keyfine gore bazen oturuyor bazen oturmuyor. Yeniden ciddi rejim yapmayi dusunuyorum yeniden

Back