14 haftalık hamileyim,yurtdışında yaşıyorum ve burda güvenebileceğim hiç bir doktor yok.Çok kötü kaşınıyorum her yerim kabarıyor kaşınmaktan,geceleri hiç uyuyamıyorum.İstanbuldaki doktorumu aradım kaşıntının gebelikle ilgisi yoktur dedı ama ben hala kaşınıyorum .Bilgisi olan varsa lütfen yazın.
cnm doktorun sölemiş alakası olmadığını zaten..alerjik bir durum söz konusu olmalı...
sen ordaki bir doktora gözük cnm sonuçta doğum yapıcaksın bi tane doktoru seçmelisin..
Doğumu asla burda yapmam inanın hiç ilgi yok özel doktora gidiyoruz eşim 2 3 katı para teklıf ettı yınede ıyı bakmadılar.doguma İstanbula gelicem ama burda alacağım kullanacgım ilaçları bile bılmıyorum ve daha 20 yasındayım.Korukuyorum bebişime birşey olur dıye
Doğumu asla burda yapmam inanın hiç ilgi yok özel doktora gidiyoruz eşim 2 3 katı para teklıf ettı yınede ıyı bakmadılar.doguma İstanbula gelicem ama burda alacağım kullanacgım ilaçları bile bılmıyorum ve daha 20 yasındayım.Korukuyorum bebişime birşey olur dıye
cnm anlıyorum korkma RABBİM yardımcın olsun ordamı yaşıyosunuz...
burda bi doktorun olduğunu sölemişsin onla devamlı irtibat halinde ol..
ben ist da olmama rağmen doktor seçininde çok zorlanıyorum evime yakın olsun diyorum yurtdışında olmak zor olmalı
14 haftalık hamileyim,yurtdışında yaşıyorum ve burda güvenebileceğim hiç bir doktor yok.Çok kötü kaşınıyorum her yerim kabarıyor kaşınmaktan,geceleri hiç uyuyamıyorum.İstanbuldaki doktorumu aradım kaşıntının gebelikle ilgisi yoktur dedı ama ben hala kaşınıyorum .Bilgisi olan varsa lütfen yazın.
canım bende 11 haftalık hamileyim cok kasınıyorumm
hemogram testını yaptırmıssındır kan sonucuna bak
benım doktorum kanın fazla oldugu icin kasıntı yapıyor gebelikte
artar demısdı ... tabi baska bişeyde olabilir...
canım bende 11 haftalık hamileyim cok kasınıyorumm
hemogram testını yaptırmıssındır kan sonucuna bak
benım doktorum kanın fazla oldugu icin kasıntı yapıyor gebelikte
artar demısdı ... tabi baska bişeyde olabilir...
çok sagol canım,butun kan tetkıklerım cok sukur normal hıc bırınde oynama yok.Ben böyle kaşıntı görmedim eşim bile dayanmıyor kaşınmalarıma.Ne yapacağımı bilemıyorum.
cnm anlıyorum korkma RABBİM yardımcın olsun ordamı yaşıyosunuz...
burda bi doktorun olduğunu sölemişsin onla devamlı irtibat halinde ol..
ben ist da olmama rağmen doktor seçininde çok zorlanıyorum evime yakın olsun diyorum yurtdışında olmak zor olmalı
Doktorum Acıbadem hastanesınden cok ıyı bır doktor ama telefondan hıc bırsey yapamıyor oda Aralıkda turkıyeye gıdıcem ama 1 ay boyunca ne yapıcam bılmıyorum.Kazakıstanda yasıyoruz istanbula uçakla 6 saat suruyor.aralıkda Detaylı usg ıcın gıdcegım inş ozamana kadar buyuk sorun cıkmaz.
Kızlar özlembostancı isimli kullanıcı bu konuyla ilgili bir başlık açmış yine bu forumda.. mutlaka okuyun ve uzun süre devam eden kaşıntıyı ciddiye alın lütfen:
hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/400935-hamilelikte-kasinti-hakkinda-coooookkk-onemli-bilgi-okuyun-mutlakaaaaaa.html
Canım bu linki arkadaş dün vermiş başına gelen bir olayı anlatmış.Tabiki herkeste aynı olacak diye birşey yok ama en azından bilgilenmiş olursun.
Geçmiş olsun