• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım... Yuvadan düşmüş bir kuş yavrusu buldum...

KUPAKIZI44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
94
0
86
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar... Yuvadan düşmüş bir yavru kuş buldum. Sanırım kırlangıç yavrusu. Serçe de olabilir. Yuvasına da koyamadık, çünkü bulamadık yuvasını. Nasıl besleyebilirim ve nasıl bakabilirim. Lütfen fikirlerinizi paylaşın...

bence ona mineral kuş yemi al kafese koy ama iğileşinceye kadar sonra salabilirsin ama salmak istemiyosan bakıcmöa diyosan orası başka ama onların doğal dengesi var insanlar nasıl dışarıda yaşamyamazsa onlarda evde ama istersen bak ama biraz zor olur veterinere götürebilirsin veya resmini gönder ben araştırırımım merak etme hem onu biraz evde camları falan kapa gezdir eline alışsın o kuşdışarıya alışıkya kendine çok alıştırman gerekiyo elinde gezdir evde ama gagası falan sivri falansa zaten ama veterinere götür aşıları olsun test olsun belki hastalık bulaşa bilir dikkat et o konuda en iyisi veterinere götür

cok kucukse eger pamuk gıbı bır seye sar, ayakta duramıyor ve dıken gıbı 4 5 tuy cıkmaya basladıysa, sakız kutusuna koy tepesıne bır masa lambası yak usumesın, yada devamlı gömlek cebınde gezdır, senın sıcaklıgını hısssetsın ve ıslak ekmek ver çok az ama bır saatte bir kucucuk bir tutam eğer cıplaksa ekmek verınce gursagı sıser zaten o şişlik geçince terar verırsın, sesın sesını duyunca cıkcıkler ama cok ekmek verme sakın.

Back
X