19 yaşındayım nişanlımla ilişkimiz oldu şüphelendik ve 1 yada 2 saat sonra ertes 72 ertesi gün hapını kullandım 4 gün sonra biraz yoğun şekilde kanamam başladı ve 4 gündür sürüyor kasıklarımda da ağrı oluyor sizde durum nedir araştırdım ama pek bisey anlamadım normal mi kanamanın bu kadar sürmesi
Buraya sırf bunun için üye olunmaz, herkesin ilaca verdiği tepki başkadır. Bu kadar korkuyorsanız neden doktora gitmek yerine buraya konu açıyorsunuz anlayamıyorum.
Özet geceyim
19 yaşında kızımız nişanlısıyla falan filan yapmış 1 yada 2 saat sonra ertesi gün hapı kullanmış 4 gündür yoğun kanaması varmış "sizde durumlar nedir" normal mi diye soruyor....
Özet geceyim
19 yaşında kızımız nişanlısıyla falan filan yapmış 1 yada 2 saat sonra ertesi gün hapı kullanmış 4 gündür yoğun kanaması varmış "sizde durumlar nedir" normal mi diye soruyor....
Gerçekten şu hamile miyim, ya da kanama var normal mi sorularından gına geldi.. Biz burdan insanların yumurtalıklarına, rahmine ne gibi tahmin yürüyebiliriz ki ? Doktora gidin, hamilelik şüphesi olan da test yapsın..
Forumda hiç etkin olmayıp sırf hamile kaldığını ilan etmeye gelen de var, o da ayrı bir mesele..
Özet geceyim