Lutfen yardim!!!

Hiç istemeyin ben 3 yıllık evliyim önceden kayınvalidemle aram çok iyiydi onu çok iyi saf biri olarak görürdüm.Yine öyle burda anlatılan kaynanalar gibi değil ama doğumdan sonra bazı yaptıklarıyla beni şok etti gereksiz sorun çıkardı bende ikinci olursa istemem kendisini ve de kendisinin isteyeceğini sanmam çünkü tartışmalarımız olmuştu.Bence önemli olan çocugunuzla huzlurlu olmanız diğer türlü gergin olucaksınız hiç gerek yok.Açıkçası kayınvalideniz yerinde olsam gelmek istemem madem beni istemiyo baksın başının çaresine derdim :) kendiminki içinde geçerli
Valla 1.dogumda evliligimiz bitme noktasina geldi ki hala gecen senenin sorunlari devam ediyor bu seferde aynilarini yaparsa evliligimiz biter gercekten yazamiyacagin cok kotu olaylar yasadik dun uzun sure istemedigimi soyledim esime ama ben haksizim hep

Doğumdan 3 ay önce kayınvalidenin ne işi varmış ya kadın bahane aramış resmen. İstemediğini açık açık söyle.

Valla 1.dogumda evliligimiz bitme noktasina geldi ki hala gecen senenin sorunlari devam ediyor bu seferde aynilarini yaparsa evliligimiz biter gercekten yazamiyacagin cok kotu olaylar yasadik dun uzun sure istemedigimi soyledim esime ama ben haksizim hep
Ben eşimin annesine ne laflar saydım çünkü çok kızmıştım bariz ortada baya yaptığı kötü şeyler yoktu ama hiç yoktan huzursuzluk çıkarmasına kızmıştım vs eşim hem annesine kızdı hem bana.Bana aynı şekilde olsaydı ben kendi anneme o kadar laf ettirmezdim sanırım fakat eşim demekki banada hak verdi ondan birşey demedi aramızda soğukluk olmadı değil fakat annesinin tarafınıda tutmadı şimdi istemesem bir şey demez herhalde zaten kaynanamın işine gelir :D

yani ilk doğumda bu problemi yaşamışsınız. bu durumu çözmeniz lazımdı. çözmeden hamile kalıyorsunuz sonra kaynanam gelmesin diye ağlıyorsunuz.

Ben eşimin annesine ne laflar saydım çünkü çok kızmıştım bariz ortada baya yaptığı kötü şeyler yoktu ama hiç yoktan huzursuzluk çıkarmasına kızmıştım vs eşim hem annesine kızdı hem bana.Bana aynı şekilde olsaydı ben kendi anneme o kadar laf ettirmezdim sanırım fakat eşim demekki banada hak verdi ondan birşey demedi aramızda soğukluk olmadı değil fakat annesinin tarafınıda tutmadı şimdi istemesem bir şey demez herhalde zaten kaynanamın işine gelir :D
Canim annesi kafadan uydurup sikayet eder beni yok yere esim de annesine inanir bana yapmadigini birakmaz cok annecidir

Herkeze merhabalar 6 yillik evliyim gecen sene doğum yaptim 2 ay sonra kv geldi 3 ay kaldi.kv cok negatif surekli her seye karisan esimle aramizida bozan biri.esin ise gittiginde hiç yuzu gulmez esim aksam geldiginde yuzu guler gunduz asik suratli kadindan eser kalmaz.gecen sene bizi ayrilma noktasina getirdi surekli yalan yanlis yere beni esime sikayet etmeler aglamalar ben cocugumla ilgilenmek zorundaydim sonucta onunla ilgilenmiyormusum sohpet etmiyormusumda yani uzun lafin kisasi yine hamileyim ve doguma 3 ay var yine gelecek 3 ay kalacak ve ben kesinlikle 3 ay kalmasini istemiyorum bu seferde gecen seneki gibi olaylar olursa bitiririm bu evliligi bana tavsiyeniz nedir simdiden tesekkurler
Tavsiyem bunu eşinle konuşman ve net kararlı olman bunu görsün boyun eğme böyle bir duruma sakın

Back
X