Lütfen yardım

Yesildenizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
95
50
38
Ağustos ayında ayrıldığımız birisi var çok seviyorum unuttum diye kendimi teselli etmiştim ama bir gün karşılaşınca unutamadığımı anladım son zamanlarda da hep karşılaşır oldum o ketum birisidir barışmak istese bile adım atmaz aslında bende atmak istemiyordum ama arkadaşlarım bu kadar seviyorsan sen adım at dediler şimdi mesaj atmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kötü ayrıldık biraz ne yapmalıyım

Yolunuza bakmalısınız... Kötü ayrıldık diyorsunuz tekrar başlayınca ne değişecek sizce?

Ağustos ayında ayrıldığımız birisi var çok seviyorum unuttum diye kendimi teselli etmiştim ama bir gün karşılaşınca unutamadığımı anladım son zamanlarda da hep karşılaşır oldum o ketum birisidir barışmak istese bile adım atmaz aslında bende atmak istemiyordum ama arkadaşlarım bu kadar seviyorsan sen adım at dediler şimdi mesaj atmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kötü ayrıldık biraz ne yapmalıyım
Neden ayrildiniz

Nedensiz en azından bana neden söylemedi ayrılalım dedi sonrada arkadaşlar vasıtasıyla laf gelip gidince görüştük konuşmak için ve kavga ettik yani mesela yemek yapmam bulaşıkları makinaya nasıl dizdiğimle alakalı bile yorumu olduğu için kolayy tartışabiliyoruz

Tabiki yazma

Ben adım atma konusunda kadın-erkek gözetmem açıkçası. Mutluluğuma vesile olacaksa atacağım adım seve seve atarım. Fakat bu konularda biraz basiretli olmak lazım. Mesela atacağın adımın karşılığı ne olacak bunu görebiliyor musun? Ben biraz da garanticiyimdir hani. Emin olduğum adımı atmayı severim o konuda gururum yoktur karşı taraf istediği kadar gurur yapabilir.

Nedensiz en azından bana neden söylemedi ayrılalım dedi sonrada arkadaşlar vasıtasıyla laf gelip gidince görüştük konuşmak için ve kavga ettik yani mesela yemek yapmam bulaşıkları makinaya nasıl dizdiğimle alakalı bile yorumu olduğu için kolayy tartışabiliyoruz
Ne kadar zamandir beraberdiniz

Ben adım atma konusunda kadın-erkek gözetmem açıkçası. Mutluluğuma vesile olacaksa atacağım adım seve seve atarım. Fakat bu konularda biraz basiretli olmak lazım. Mesela atacağın adımın karşılığı ne olacak bunu görebiliyor musun? Ben biraz da garanticiyimdir hani. Emin olduğum adımı atmayı severim o konuda gururum yoktur karşı taraf istediği kadar gurur yapabilir.
İşte bende öyleyim ve kesinlikle bende adım atmam diye düşünüyordum ama bir kaç arkadaşım neden yazmıyorsun ne kaybedeceksin ki deyince aklım karıştı

Yemek yapmak ve bulaşıkları makineye nasıl dizdiğiniz konusunda tartışabileceğiniz insan da zor bulunur. Unutamamanız normal. Bu işleri kendi de yapıyor muymuş, yoksa kendini sadece kadın eğitimi konusuna mı adamış?

Ik8nci kez ayni kisiyle olmuyor. Denenmis zaten olmamus. Sadece birseyler hissetmek iliskinin devami icin yetmiyor. Baskalarinin ne dedigine bakma. Yasayan sensin. Tek bildigim tekrar biraraya gelmek isteyen erkegin bahanesi olmuyor, ketumlugu falan da kalmiyor. Ben asla yazmazdim.

Bence yazma. Birbirinizi sosyal medya da takip ediyor musunuz?

Yazma ne o kaynana gibi yaptıgın yemeğe bulaşıga laf söylüyor hiç çekilmez abimde öyleydi çamasır katlamaya yemeğe bulaşıga temizliğe toz almaya insanı hayattan bezdirir böyleleri

Yazmadım teşekkür ederim düşünceleriniz için hayır takipleşmiyoruz hiçbir yerden ortak arkadaşlarımız var sadece

Back
X