Lütfen yardim

halimharap09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
24
4
86
42
Merhaba 43 yaşındayım 110 kg im uyku apnem var ayrıca sigaram 2 normal gebelik düşükle sonuçlandı 2 kez kimyasal gebelik oluştu 1 kez de olumsuz tüp bebek denemem var 5 yıl önce pgt ye gönderdiğimiz embriyoların sağlıksız olduğu söylendi geçen yıl 2 adet embriyonun sağlıklı geldiği söylenerek arandım tüm ümidimi kesmisken kimyasal olan gebeliklerim onlardı en yakın arkadaşım bu süreçte hamile kalıp doğum yaptı ve benim de anne olma isteğim daha da depreşti eşim sağlık sorunlarımdan ve yasimizdan dolayı istemiyor ne olur akıl verin daha da geç kalmadan tekrar mı denesem yoksa artık tevekkül edip vaz mı geçsem

Önce sağlık sorunlarınızı çözmelisiniz. Sigarayı bırakmalısınız. Anne olmak en doğal hakkınız. Yaşınızdan dolayı eşinizin buna engel olması doğru değil. Bu hakkı elinizden alamaz. Siz de bu hakkı elde etmek için kendi bedeniniz için çaba sarfetmelisiniz.

Tevekkül böyle bir şey değil. Tüm sebepleri gerçektirip olmuyorsa orada sabretmek tevekküldür. Ama sağlık sorunu halletmeden, mücadeleye devam etmeden ben tevekkül ediyorum demek olmaz.

Back