• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım…

Mayssaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
78
13
3
26
Merhaba kızlar 10 Kasım’da adet görmeye başladım normal beklenen adet tarihimden iki gün önce adet oldum ve çok yoğun ağrılı bir kanama geçirdim. normalde yedi gün sürdüğü için ve bugün onuncu gün olduğu için hala leke leke geldiği için doktora gittim ve doktor bugün benden kan istedi az önce kan sonuçlarıma baktığımda beta değerimin 217 olduğunu gördüm. Ama şu anda leke leke kan gelmeye devam ediyor o yüzden sevinemedim de. Kendimi çok buruk hissediyorum çünkü iki ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. İdrar testlerimde pozitif çıktı ama, benimle aynı durumu yaşayan var mı ya da bu konuda bilgisi olan bu arada hiçbir belirt yok hamileliğe dair. ağrım falan da yok

muayene etti mi doktorunuz? rahimde kanama var mı? progesteron hormonunuza bakıldı mı? 10 gün kanama gebelikte normal değil. iki gün sonra tekrar kan verin değer az artmışsa veya düşmüşşe düsük yapıyorsunuzdur ve beta hcg sıfırlanana kadar zaten devam eder kanama.

ben su anki gebeliğimde kanama yasadım ama 3-4 gün sürdü. bende kese göründüğü için progestan iğne yapıldı ve düsük önleyici başlanıldı. gebeliğim hala sağlıklı ilerliyor ve tekrar kanama yasamadım. benim rahimde kanama alanı da görülmüştü ama son kontrolde kanama alanı kalmadı

muayene etti mi doktorunuz? rahimde kanama var mı? progesteron hormonunuza bakıldı mı? 10 gün kanama gebelikte normal değil. iki gün sonra tekrar kan verin değer az artmışsa veya düşmüşşe düsük yapıyorsunuzdur ve beta hcg sıfırlanana kadar zaten devam eder kanama.

ben su anki gebeliğimde kanama yasadım ama 3-4 gün sürdü. bende kese göründüğü için progestan iğne yapıldı ve düsük önleyici başlanıldı. gebeliğim hala sağlıklı ilerliyor ve tekrar kanama yasamadım. benim rahimde kanama alanı da görülmüştü ama son kontrolde kanama alanı kalmadı
yorumunuzu yeni gördüm.
Ben zaten hiçbir şekilde gebelik şüphesiyle gitmedim normalde yedi gün süren adet dönemim on güne uzadı acaba kist mi var bir şey mi oldu diye gittim benden kan aldı sonuçların çıkınca gelir gösterirsin dedi hormon teste de baktı ama kan sonucum daha önce çıktığı için ben kan sonucumu dün akşam gördüm doktora yarın göstereceğim sonuçlarımı hem hormon testleri çıkmadı. ama beta 217 idi
benim de son iki gündür bayağı azaldı leke leke geliyor artık peçeteye geliyor çok çok az şekilde.

Back
X