Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk desem ...senağlama:bir yıl boyunca bunları nasıl kaldırabildin anlayamadım![]()
Ne kadarda istemesen belkide kendini kullanilmis hissediyorsun....olabilirmi?
Hemen ayrilmak istemiyorsun anladigim kadariyla ama bence bir müddet soguk ve uzak durmaya calis....yani seninle (acik yaziyorum) sevismek gibi ortamlar hazirlamasina izin verme....istemiyorum de...bulusmak istedigi zaman bahanler uydur....
O zaman verdigi tepkilerden anlarsin bence niyetini.....anlayisla karsilarsa belkide gercekten seni seviyor ama cinsi latifimin dedigi gibi iliski yasama bicimi budur...negatif tepkiler verirse bilki sadece faydalanmak amaci ile seninle beraber...![]()
maniac sağol tavsiyelerin için,ben durumu kabul etmiş değilim canım zaten o yüzden çok üzülüyorum ya mafoldumben .Ama onun farkında olmadığı çok önemli bişey var,bu haliyle çok değersiz oluverdi.Halbuki başta hiç öyle değildi onsuz sanki nefessiz kalıyordum.Ona yazdım geçen gün burda da eklediğim gibi,böyle sürdüremem daha fazla dedim .Yine ses yok ya okumadı ya da okudu ama oralı değil.Ama tabii bu sonucu değiştirmez böyle olmaya devam edecekse o bende çoktaan bitti hihoyyyt
Buraya ne zamandır uğrayamamıştım herkese selam.Bu açtığım başlığa tekrar bakmak istedim.Üstünden çok geçmiş...En son iletimi yazdıktan sonra bi müddet ayrı kaldık 2 ay sonra aradı,barıştık.Şimdi yine ayrıyız eyvahedigeldismile Ve hala biliyorum ki bu herif kelimenin tam anlamıyla adi adi adiii alsanaalsanasmile ama bende terkedip terkedip affettiğim için salak salak salaaakklava: Bu kez arasa barışır mıyım inanın onu bile bilmiyorum.Kafa hala çorba mantığımla görüyorum ki ondan asla hayır gelmez.Ama kalp ?akannehirboshayallersmile